måndag 5 september 2011

Imorgon så får en av de bästaste av vänner...

... motta ett stipendium ur drottningens hand.

Hon har även blivit tillfrågad om hon kan hålla ett kort anförande om den forskning hon är delaktig i. Så imorgon gör hon just det. Inför ett 60-tal åhörare inklusive drottning Silvia berättar hon om vad det är hon forskar i. Min  vän är beteendevetare och utvecklar ett uppföljningsprogram som omfattar för tidigt födda barn och smärtlindring. Utan att snurra in mig i ett forskningsområde jag inte har så stor kunskap om så är jag stolt över min vän. Hon brinner för det hon gör och är en visionär och praktisk utförare på samma gång. Det där stipendiumet hamnar i rätta händer för det hamnar också hos nån som någonstans vill göra den här världen till en bättre plats.

Så imorgon vid en viss tid kommer mina tankar att vara hos henne och eftersom vi alltid brukar fira våra utmaningar tillsammans så är jag säker på att vi kommer att göra just det en vacker dag. Tack min vän, framförallt för att du är en vän men även för det du gör för världen. Du är en inspiratör, kreatör av drömmar och med stort mod vågar du gå din egen väg. Varmt lycka till imorgon och fortsätt göra det du tror på och tro på det du gör. Universum vore inte detsamma utan dig.

2 kommentarer:

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen