tisdag 1 november 2011

Det är tidig morgon och..

..jag vandrar genom ett stilla regn av löv. Vägbanan skimrar i gatlyktans sken och de gula löven bildar en mosaik att vandra på.

November har anlänt och det är en mörk, vacker morgon. Jag lyssnar till lövens prasslande i vinden som leker med dem tills några av dem faller.

Nu har dagen gått och kvällen fallit över stadens ljus. I ögonblicket när dagen gled över i kväll så stod jag i Götgatsbacken och lyssnade till swingmusik.

Inom mig fanns en önskan om att någon som kunde dansa Lindy hop skulle passera så vi kunnat dansa på asfalten till musiken som ekade mellan husväggarna. Ingen kom men jag anlände till yogan med ett leende.

Tankestund med varm choklad avrundar kvällen den första dagen i November. Löven dansar fortfarande längs mina fötter på väg hem och jag dansar med dem.

5 kommentarer:

 1. Gud vad det där såg smarrigt ut!

  SvaraRadera
 2. Oh, den där koppen såg riktigt god ut. Så sugen jag blev på varm choklad nu. Får nog ta vägen förbi Ica på väg hem och köpa lite choklad och mjölk.
  Hoppas att allting är bra med dig.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej!
  En nyfiken "swappare" som hälsar på!
  Vill bara bekanta mig med årets Julswappare. Hoppas vi hörs på Julswappen!

  SvaraRadera
 4. Vilken smaskig varm choklad, hälsar en annan nyfiken julswappare

  SvaraRadera
 5. Underbart inlägg! Jag blir alldeles varm inombords när jag läser dina ord och nog tycker jag om november än mer nu. :) Och den där varma chokladen ser ut some pure heaven och som ett självklart inslag i månaden november.

  Njut av helgen och dansa på kära vän!

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen