tisdag 27 december 2011

Ni missar väl inte...

...Vinter i P1?

8 härliga önskade sommarpratare som bjuder in till skön lyssning. Som Sommar i P1 fast i vinterskrud och det är det bästa jag vet att lyssna på både sommarprogram och vinterprogram (inte någon större nyhet för de flesta här). En av mina drömmar är (som så många andras) att en vacker dag ha mitt alldeles egna Sommarprogram.. åh vem vet, en vacker dag kanske det är mig ni lyssnar på.

Jag har lyssnat på 2 av veckans program. Jag tycker om att ladda ner dem på podden och sen lyssna när jag promenerar till jobbet eller på stan. Någon annans tankar som ekar i mina öron och får mig att tänka nya tankar. Mia Skäringers program var helt fantastiskt tycker jag, skrattet i allvaret och allvaret som finns i skrattet. Men alltid med allvarets underton. Skickligt Mia.  I veckan kommer också Thomas Sjödin att prata och hans tidigare sommarprogram har varit fantastiska.

Så ta en paus i julstök eller en vilsam stund innan eller efter arbetet och lyssna på Vinterprogrammen. Ni vet aldrig vart ni hamnar i tanken eller i fantasin. Om ni missat poddarkivet som är en skatt fylld med de läckraste godbitar tycker jag ni ska botanisera där. Men kom ihåg ibland är det inte det man tror att man ska gilla bland godsakerna som ger den intressantaste eftersmaken.


7 kommentarer:

 1. Ja! Håller med dig! Det är verkligen en skatt, jag tror att jag har lyssnat på dem alla vid det här laget. I går började jag lyssna på Mia, men jag somnade. :) Så det blir kvällens aktivitet!

  KRAM och god fortsättning!

  SvaraRadera
 2. Åh bra du påminner mig om det! Kram

  SvaraRadera
 3. Jo...jag har glömt. tack för påminnelsen. jag älskar dessa program
  Jag håller med dig - det är itne alltid den man tror som har de bästa programmen. Pia Johansson var en sådan som jag blev glatt överraskad av
  Ha en fin onsdag min härliga vän
  kram
  Emma

  SvaraRadera
 4. Först måste jag säga - vilket vackert dukat bord där på bilden!
  Jag är mycket ärad att blomsterstrumporna fick vara med på julafton, ärad och inte så lite mallig om sanningen ska fram ;)
  Jag ser fram emot dina kommande program! för så kommer det att bli. Du hojtar väl när det är dags så jag inte missar?
  Tack för tipset om vinterprat, visste inte om att det fanns. Nu ska jag stänga av teve-eländet och sätta på radio till virkandet :)
  Nä vad håller han på med nu tro, han Piraten.. ?

  SvaraRadera
 5. Hälsa Bloggpiraten och Tea och tacka för tröstpriset :) Det kom med posten idag.

  SvaraRadera
 6. Hej kära!
  Jag har alltid lyssnat på "pratarna". Sommar som vinter. Ibland gör jag cd och ger bort till någon som jag vet uppskattar att lyssna.
  Någon gång då och då lyssnar jag på hundpromenaden. Då vill jag gå hur långt som helst. :o)
  Må så gott och stor kram

  SvaraRadera
 7. Älskar sommarpratare, men glömmer bort vinter. Tack för påminnelsen ska genast leta upp dom.

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen