måndag 9 september 2013

Jag finner en skylt..


... på min morgonpromenad.

Men det är kanske inte enbart en skylt utan den kanske symboliserar något annat som kanske en tappad riktning? En ny riktning? En möjlighet att trampa upp en ny stig att hänvisa till?

När det händer är det alltid man välkomnar det nya eller det oväntade med glädje. Man kanske betraktar den nya riktningen med tveksamhet, rädsla eller skräckblandad förtjusning. Kanske är den självvald eller så var det något man själv inte hade i åtanke.

Vissa av livets vändpunkter sker när vi minst anar och ibland inte lika tydligt som i efterhand när vi blickar tillbaka. Men det som kan hända när vi ändrar riktning är att vi upptäcker nya landskap, nya sidor av oss själva och nya färdkamrater.

När dimman lättar över Septembermorgonen så vandrar jag vidare i min vanliga riktning men på vissa områden funderar jag över nya stigar att trampa upp.


10 kommentarer:

 1. Ge mig nya riktningar! Nya stigar och nya pilar att följa :)

  SvaraRadera
 2. Ett tecken?! Men på vad? Spännande :-)
  Kram Helén

  SvaraRadera
 3. Det du beskriver liknar också mina egna funderingar.
  Så sant att en del vändpunkter kommer när man minst anar det.
  Det bästa är nog just det - det kan kända vad som helst, när som helst :)
  Kramar från mig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, man kan gå ut en grå dag och komma hem med en regnbåge hängande över sitt huvud och det känns som om man funnit en skatt <3
   Kramar

   Radera
 4. insuper kloka ord som vanligt. Tackar för det
  kram
  Emma

  SvaraRadera
 5. Din pil får stå symbol för de nya stigar jag vandrar på, stigar som leder till det goda, det fina och likt en magnet kommer det till mig, nya människor, nya händelser och jag njuter. Som alltid mycket klokt skrivit Vida.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spännande stigar och spännande möten, tur att du vågar vandra för det är alltid första steget <3
   Kramen

   Radera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen