tisdag 25 februari 2014

Längtans ask och den förfärliga längtans vånda...

... skriver Ann-Charlotte om på sitt alldeles egna vis efter att hon spunnit vidare i tanken efter att ha läst det HÄR inlägget hos mig.

Sånt älskar jag, när någon tar vid en tankekedja och bygger en ny som de gör till sin. Som en tankestafett utan början och utan slut. Det är så berikade att läsa andra ordkreatörers texter där reflektioner och tankar skapar nya vävar över bloggars himmel.

Idag pratade jag och en vän om att sitta i mitt klätterträd på Djurgården när våren kommer. Det längtar jag efter. Vad fyller dig med längtan just nu?

Detalj från målning av Dick Stenberg

8 kommentarer:

 1. Just nu är det längtan efter våren och sommaren som fyller mitt bröst. Jag är verkligen inte en vintermänniska och längtar sååå efter att få lätta lite på kläderna och känna solens strålar mot ansiktet.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 2. Snälla du som länkade, det känns så underbart och helt enkelt toppen! Jag längtar efter att huvudet ska sluta värka, ögonen se lite piggare ut och att halsen ska sluta göra ont... kanske inte direkt den underbaraste morgonen i år men det är övergående. Nedstämd så jag längtar mycket efter att börja leva och sluta missförstå eller tolka om till min egen nackdel i det folk säger till mig. Att våga lyfta telefonluren och ta det där samtalet som jag känner att jag behöver.
  Kramar Ann-Charlotte

  SvaraRadera
 3. Jag längtar efter att min trädgård och naturen ska vakna, livet är alltid lite lättare då. Och jag längtar efter något som inte riktigt går att fånga...något annat...:) Kram

  SvaraRadera
 4. Längtar efter våååreen för tillfället :) Kramar

  SvaraRadera
 5. Jag längtar kärlek. Till en man... eller en katt, eller kanske hund. Det är vilket som ;-)
  Ann

  SvaraRadera
 6. Ditt klätterträd är då mysigt. Dit följer jag gärna med och ser våren blomma.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Till er alla <3 Jag hoppas ni får allt det som fyller er med längtan.
  Kramar

  SvaraRadera
 8. Bilden är underbar!
  Jag längtar, som alltid, efter våren. Efter de ljusa kvällarna, vitsippsbackarna och de gröna bladen på träden. Vårbäckarna...
  Kramar

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen