måndag 7 april 2014

Om busshållplatserna..

(bild funnen på facebook)

.. hade gungor tror jag väntan på bussen skulle bli lite roligare. Jag tror att intressantare samtal skulle utspelas och jag tror fler skulle le.

Om det var dans på morgnarna i parkerna på sommaren tror jag att många skulle gå upp en timme tidigare för att inleda dagen med dans. Om fler tänkte mindre på vad andra tyckte så skulle de gärna sitta i klätterträd med sina vänner. Tänk om.. och jag tänker att kanske är det bara dags att tänka på hur man får in vardagsäventyr och vardagsglädje som gör grå himlar rosafärgade om så bara i tanken.

6 kommentarer:

 1. Vad klokt tänkt. Varför får designen inte in mer "kul" i vardagen?
  Tänk om man kunde sitta på en giraff eller elefant i busskuren? Vad gladare man skulle bli på jobbet sen.
  Ann

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur?! Det vore en så himla mycket roligare start på dan :)

   Radera
 2. Vi alla behöver mera vardagsglädje absolut! Och äventyr förstås! Du har rätt i det :)

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker i alla fall det :)
   Kramen

   Radera
 3. Det behövs mer glädje i vardagen! Å vad jag minns kantarellen av brons som stod på en gård där jag en gång bodde, den var så mysig att sitta i. Precis lagom för oss barn. Jag undrar om den finns kvar?
  När jag berättade att jag fikat i ett träd, så tittade mina vänner på mig som om jag inte var klok! Som jag gjort något de ALDRIG skulle drömma om att göra. Men att sitta i ett träd var mycket trevligare och mer avslappnande än att sitta på en hård stol på ett café! Jag hoppas att du lyckas föra in mer glädje i vardagen! För någon måste börja eller hur?
  Kram!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad mysig den där kantarellen låter, jag undrar också om den finns kvar.. hoppas det. Jag tycker det är härligt att du vågade dela fikastunden i trädet med mig och dina vänner trots att de inte kunde se tjusningen i det.. tänk vad de missar. Ja, det är ju där vi alla måste börja :) Hakar du på?
   Kramen

   Radera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen