söndag 22 november 2015

Roligt att resa bort..

… och träffa vänner du inte visste du hade skriver vännen K i sitt mail.

Jag har just beskrivit alla spännande möten och sammanträffanden som sker på min resa. När det verkar som man helt enkelt är på rätt plats vid rätt tidpunkt. Det känns som om osynliga trådar vävs och spännande människor med intressanta erfarenheter och tankar kommer in i mitt liv.

För några dagar sedan träffade vi en spännande ung indisk kvinna som reste på egen hand på sin semester. Hon var välutbildad och har helt andra möjligheter än många andra. Hon gav mig och min vän värdefulla Indien-tips som vi har nedskrivna. Om vi skulle komma förbi hennes stad var vi välkomna att besöka henne. Vi sa att om hon är i Sverige nästa år när hon ska resa i Europa är hon välkommen till någon av våra städer.

Tre härliga svenska kvinnor från Göteborg är de som jag tillbringar mest tid med. De har också alla något gemensamt med mig. En av dem är född och uppvuxen på min födelseort i världen, en annan har jag en vän gemensam med visade det sig, vi skickade en bild på oss tillsammans och hon blev något förvånad. Men mest märkligt är nog den sista personen som utöver att jag påminner väldigt mycket om hennes syskonbarn så visade det sig att en av hennes nära vänner är en person vars familj jag arbetade i för 16 år sen. De här kvinnorna inspirerar, influerar och skrattar jag mycket med samtidigt som jag har mycket egentid. Sen finns det möten som sätter prägel på annat vis också och det är mötet med människorna som bor och lever här, men det kommer jag berätta mer om i ett annat inlägg.


3 kommentarer:

 1. Roligt med sammanträffanden när man är på resa, helst en sån resa och inte en "vanlig charter" :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är magiskt :) Det är därför jag tycker om att resa såhär även om charter också kan vara toppen. Kramar

   Radera
 2. Det som slår mig först är att världen är ändå så liten! Kramar

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen