söndag 3 juli 2016

Juli gläntar på dörren...

.. och skimrande, vackra och sommarlika juni kommer åter nästa år.

Det är full sommar nu, i färg, doft och känsla. Det är så vackert.  Jag arbetar ett tag till men njuter sommarnöjen och sommarkänslor på alla vis. Efter min morgonträning möter jag sommarvackra människor som ler. Jag passar på att ta lunchpromenader under arbetsdagen och äter mer smultron än på länge. De ljusa kvällarna fylls med promenader, parkteater, lyckohäng. Vi åker ut till ön Birka (Björkö) där en vikingastad blomstrade för drygt 1000 år sedan. Jag lär nytt och fylls av inre bilder från en annan tid. Jag njuter sommarpratarröster som en sommarkalender av högsta klass.

Det är vackert att vara just nu och jag vet att Juli kommer bjuda på nya upplevelser, andra nyanser och fördjupad grönska där andra växter står i blom och nya dofter nalkas. Där väntar semesterdagar och utflykter av olika slag, där väntar nya möten, gamla vänner och platser jag älskar. Välkommen Juli, härligt att ses igen. Tack Juni, du var allt jag någonsin önskat.4 kommentarer:

 1. Det är så himla sagolikt att läsa det du skriver... Även om det inte alltid är superduper och toppen, det du skriver, så blir det ett så härligt flow och massor av tillit som omfamnar allihopa. I like it:) Varma kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vad oerhört fint sagt och jag blir så himla glad för den fina komplimangen. Den varmaste av kramar. Liv

   Radera
 2. Vackert blogginlägg. :) Härligt att läsa att du hinner ta tillvara på sommarens möjligheter trots att du jobbar. Hoppas du har en lång semester att se fram emot.
  Julikramar från Bosse

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack finaste Bosse :-). Jag är ledig i nästan fem veckor sen och det ska bli alldeles underbart.. men fram tills dess njuter jag härliga kvällar och helger. Julikram tillbaka från Liv

   Radera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen