lördag 24 december 2016

Fridefull julemorgon...

... där snön faller över Dundret som ett stilla stjärneregn. De glittrande flingorna har alla unika mönster och tillsammans lägger de sig i ett julefridstäcke över marken.

Under gårdagskvällen vandrade jag hem under stjärnklar himmel där krispig luft väckte rödrosiga kinder. Jag funderade över hur ytterst små beslut kan få vackra konsekvenser.  Som att jag för massor av år sedan letade efter en blogg från Gällivare och fann Cloudberrie (vars blogg numera är nedlagd) men egentligen så fann jag en ny vän fast jag visste det inte då. Igår fikade vi och pratade i över tre timmar och jag hade kunnat sitta lika många till. Med nya tankar  och ny energi vandrar jag hem efteråt och tänker på vilken vacker värld det är och att man vet aldrig när man finner en skatt. Bloggvärlden förändrade mig och jag fann vänner där vilket jag inte hade väntat mig. Men de största gåvor finner man ibland där man minst anar.

När juldagsmorgonen tar sin början tittar jag på  sista avsnittet av Selmas saga, älskar årets julkalender med dess magi. Min egen saga lever jag i hela tiden och där finns allt det som en saga innehåller som vardagsmagi, äventyr av stor och liten art, oväntade möten och utmaningar att lösa.  Minns att även när du inte ser finns stjärnorna bakom molnen men att vi alla är stjärnor skapade ur stjärnstoft. Jag tänker vandra ut i stjärnfallet av snö och njuta att jag har så mycket vackert i mitt liv. Önskar er alla en riktigt god jul och att ni fortsätter leta skatter och glädjas åt vardagsmirakel.

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. God fortsättning finaste Annica <3.
   Kramen

   Radera
 2. Ja det är facinerande att man kan möta så många människor genom bloggar ��Bara sådär. Härligt tycker jag också. Ser att du får få gå i takt med dig själv en stund där i vinterlandet. Härligt! Önskar dig en fin fortsättning och ett Gott Nytt År när det kommer. Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det ;-). Så himla härligt <3. Ja, det är så välbehövt att gå i den där takten med bara mig, livet och andetaget. Tack detsamma fina du.
   Varm kram från Liv

   Radera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen