lördag 14 juni 2008

Vardagslyx i smyckesskrinet tack vare kreativa vänner!


Kreativiteten hos två av mina vänner resulterade i detta favoritsmycke som jag tycker säger allt i två ord: LIVE LIFE!

Halsbandet är ett resultat mellan Annas fingerfärdighet med pärlor och Lisas kunnande inom silversmide. Jag bär halsbandet ofta för jag tycker så mycket om det. Dessutom känns det som om jag bär med mig och påminns om båda mina vänners fantastiska och varma personligheter. Dessutom känns det personligt att ha smycken som tillverkas i liten skala och där man själv kan ha önskemål.

Så låt mig presentera mina vänner som förgyller mitt smyckesskrin och mitt liv:

Först ut har vi Anna vars kreativitet med pärlor och lera inte har några som helst gränser. Min kärlek till älvor och andra naturväsen gjorde att jag inte kunde stå emot detta fina halsband när jag såg det(klicka på bilderna om ni vill se dem i större format) .Å nästa halsband kom som en överraskning en dag jag verkligen behövde det. Det kanske inte syns men det står DREAMER stansat på det och för er som inte vet så omfattar det mig i ett enda ord. Det är så viktigt att drömma, följa sina drömmar och förverkliga sina drömmar (vilket jag inom kort kommer att vidareutveckla). Ett smycke att bära för att påminnas om att fortsätta drömma eller en dag när man behöver lite extra styrka.Om ni vill komma i kontakt med Anna eller se mer av hennes smycken (det här är ju bara en bråkdel av det som hon gör) så maila till mig via bloggen så får ni hennes mailadress.

Därefter har vi Lisa som är den ena delen av Sti-Li Design. För att spana in hennes hemsida klicka här. Där hittar ni även kontaktuppgifter till Lisa.

Lisa gör helt fantastiskt vackra smycken dels i silver men även i andra material.

Det här gav jag till en mycket god vän för hennes stora hjärtas skull (hennes namn hänger i hjärtat).Och den här broschen köpte jag till mig själv och jag blir glad varje gång jag bär den trots att jag egentligen sällan bär broscher. Men vem kan stå emot detta fantastiska lilla hjärta, jag kunde det inte i alla fall.Så egentligen vill jag bara tacka mina goda vänner för den värme de sprider men även de vackra smycken som nu är mina tack vare dem och jag kunde inte låta bli att dela med mig till er som läser min blogg.

5 kommentarer:

 1. Verkligen jättefina smycken! Jag har ett favorithalsband också som det står "balance" på - att ha balans i livet :-)

  SvaraRadera
 2. Ja, jag har också alltid älskat stenar, har samlat på dem så länge jag kan minnas :-))

  Lapis lazuli, är stenen för September månad och den består av det blå mineralet lazurit med gyllene ränder eller microkristaller av pyrit och vit kalcit.
  Den är alltid djupblå till färgen. Den har brutits i över 6000 år.
  Denna sten hjälper till att rena själen och vända bort sinnet från värdsliga bekymmer. Den sätter dig i förbindelse med en högre vägledning och öppnar ditt inre medvetande. Den anses bringa styrka och vitalitet åt hela kroppen.

  SvaraRadera
 3. Roligt när man får nåt sånt personligt, det slår allt! :)

  Ja det är så häftigt med the secret, är riktigt glad att jag läste den!

  SvaraRadera
 4. Ja, det är ju det som är så fantastiskt att man får helt unika smycken och om ni hade träffat de här tjejerna så skulle ni förstå vilka positiva energier de har överfört till smyckena för de är helt enkelt underbara människor!!

  SvaraRadera
 5. Så fina saker du har i ditt smyckeskrin. //Gisan

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen