torsdag 2 oktober 2008

En gåva och en vinst!!

Jag börjar med vinsten för jag har vunnit den här tävlingen hos Lady Thirty som gör så snygga illustrationer och jag är såååå lycklig över det! Nu får jag själv välja ett kort med eget motiv, vilken lycka! Har tänkt på tävlingen de senaste dagarna och hoppats att jag ska vinna och det har gett resultat. Självklart kommer ni att få se mitt kort när jag fått det.Sedan har jag fått en underbar gåva av underbara Vindens Melodi och det är en alldeles egen skyddsängel. Han är en kraftskull skyddsängel och det är klart man behöver en sådan. Jag tar mig friheten att skicka den vidare om någon av er som läser känner att ni behöver en ängel som vakar över er. Stort tack till vindens melodi för denna fina ängel.Wow, den här veckan har verkligen varit fylld av lyckostunder! Hoppas ni alla får en riktigt härlig dag!

9 kommentarer:

 1. Grattis till vinsten!

  SvaraRadera
 2. Ja, jag har tagit alla bilder :)

  Ibland är det härligt att tänka tillbaka. Nu funderar jag faktiskt på att åka upp dit någon helg snart ... Har sommarstuga precis utanför.

  SvaraRadera
 3. Varsågod söta du :-)

  SvaraRadera
 4. Grattis till vinsten!
  Det är väldigt roligt att läsa bloggar när man kört dem genom:
  http://www.smurfalizer.se/

  :-)

  SvaraRadera
 5. Grattis till vinsten!! :) varm kram..

  SvaraRadera
 6. jag såg en sån härlig skylt idag. På skylten var en bild på en ängel och under stod det : Se upp för lågt flygande änglar.

  SvaraRadera
 7. Att vinna är alltid kul framförallt om det är nå vinna.

  SvaraRadera
 8. suprice hos mig..:)Kraaaaaam!

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen