fredag 3 april 2009

Sammanfattning av Mars 2009

Månadens sammanställning har jag skjutit framför mig några dagar då det har varit så mycket kvällsaktiviteter på sistone så jag har inte haft tid. Men nu på bussen mot Dalarna så är det dags.

Mars var en skön och spännande månad på många vis och det här var var vad som hände:

* Började träna kickboxing igen vilket jag verkligen saknat och började även simma på morgnarna vilket är vidunderligt skönt och ett härligt sätt att starta dagen på.

* Fixade naglarna för första gången i hela mitt liv (man måste testa nya saker ibland) hos världens dukigaste Christel.* Fyllde 35 år och skärmflygaren förverkligade en dröm för mig då han hade köpt en fin liten asus 901. Vilken lycka att kunna ha den i handväskan och skriva var man vill. Passar verkligen mig som är kreativ i andra miljöer.


* Fick besök av min modiga vän som b0r i London. Det var så himla mysigt att ha henne hos mig.

* Fick mitt första Orkan Lia plagg på ett tag (vilket ni ser här nedanför) och dansade Stockholms gator fram i min fina klänning.

5 kommentarer:

 1. En härlig marsmåndag med andra ord!
  Ibland undrar jag hur du hinner med allt.

  SvaraRadera
 2. Jag har hört elaka rykten om sådana smådatorer. Att det enda man får göra är att skrolla fram och tillbaka för att kunna läsa sidor på nätet. Stämmer verkligen det? De verkar så otroligt behändiga!

  SvaraRadera
 3. Åh vilken fin klännin som jag är helt övertygad att du helt enkelt strålar i. Fantastiskt att få precis anpassat för en själv...

  kramisar

  SvaraRadera
 4. Hihi nu hade jag för bråttom...glömde skriva att det var jag...Sorry...
  kramsiar
  Emma

  SvaraRadera
 5. Naglarna är fantastiskt fina! Tänk vad glad man kan bli av en sån i världen obetydlig grej...vackert!

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen