tisdag 3 november 2009

Sammanfattning av Oktober 2009..

Oktober i år är nog en av mina minst produktiva månader när det gäller blogginlägg. Men för mig är det viktigt att det inte blir prestation att skriva utan att jag gör det när jag vill.

Oktober bjöd på följande höstlöv:
* Min systerdotter Alma fyllde 1 år och kalaset lockade både pedagogiska mamman och hennes man som min musikaliske lillebror med sin söta flickvän.

*Min musikaliske lillebror var med i melodifestivalens webjoker med låten "when love hits you" som nu inte längre är med i leken. Tack till er som röstade.

* Skärmflygarens rehabilitering gick framåt och han går nu utan kryckor.

* En vän överraskade med drömskorna.

* Snabbt och impulsivt bestämde jag att det var dags att åka till Hawaii och simma med de vilda delfinerna. En dröm jag burit med mig länge som snart går i uppfyllelse.

* Under de sista höstdoftande dagarna i Oktober så bestämde jag mig för att vara med i julkalenderswappen och vara hemlig tomte till (än så länge) okänd mottagare. Fram till 8:e December är det öppet att anmäla sig för att delta så om nån är sugen att göra detsamma så är det bara att passa på.

7 kommentarer:

 1. Jag håller med dig om att bloggen ska inte bli någon prestation att producera si eller så många inlägg.
  Avundas dig din delfinresa men ser fram emot att få läsa en massa om den när du kommit hem.

  SvaraRadera
 2. Låter ändå som en härlig månda tycker jag. Kanske framför allt att din kära skärmflygare är på banan igen :)...för att inte tala om de ursnygga skorna..mm...lovely
  Ha en ljuvlig fin onsdagskväll
  kram
  Emma

  SvaraRadera
 3. Nää, man ska inte behöva prestera inlägg i sin blogg. Helt rätt. Och någon månad om året får man faktiskt vara lågpresterande. Även i bloggen. Ibland måste man bara sansa sig och stanna upp, reflektera och ladda batterier. Och du har ju haft fullt upp ändå... skärmflygaren, katten... och mycket annat.

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. en bra månad och en bra månad väntar dig också :D

  kramelikram

  SvaraRadera
 5. Oktober månad har bara rusat iväg, men du verkar ha hunnit med en hel del. Hoppas att november blir lika bra.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hej! Vad skönt att skärmflygaren mår bättre! Ta hand om varandra och ett tack till dig för omtanken!!

  SvaraRadera
 7. Älskar ditt Hawaii-beslut! Live life.

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen