söndag 24 januari 2010

Vet du hur jag ser ut då?

..frågar jag personen i telefon. Jag har ju sett bilder på facebook blir svaret. Jag är en tvärhand hög fortsätter jag, så du borde hitta mig.

Jag ser hur mina vänner tystnat och växlar nyfikna blickar. Vi har just diskuterat mitt singelliv och visst är det en spännande dejt jag ska på men inte en sån som de har i tankarna. Idag träffade jag nämligen Gisan för första gången i verkliga livet. Mötena från bloggvärlden överraskar mig alltid, man hoppar över en massa allmän information som man betar av i vanliga fall vid nya bekantskaper och så hamnar man på de mest intressanta villovägar. Så en trevlig fika med virvlande tankar kantar söndagen. Härligt möte och när jag vinkar av henne vid tåget hoppas jag vi ses snart igen.

Med pirr i magen är det dags för första Lindy Hop lektionen på över ett halvår. Jag är nervös men kroppen minns och missarna blir inte lika många som jag trodde. Dansglädjen sprider sig i kroppen och jag känner mig lätt till sinnes. Min ringrostighet är mindre än min följsamhet i dansen upptäcker jag med glädje. När jag snart kryper till sängs idag så är det med tacksamhet över mötet som aldrig blivit av om jag inte börjat blogga men även över danslycka en helt vanligt ovanlig söndag.

Likt ett färgglatt armband med sina pärlor så radar livets glädjeämnen upp sig för mig, det gäller bara att uppmärksamma dem. Den här veckan har bjudit på färgsprakande livspärlor och nästa vecka tänker jag trä på flera på livets armband.


10 kommentarer:

 1. Hoppas på många fina pärlor för dig den här veckan!

  Annelie ♥ a

  SvaraRadera
 2. Åh vad härligt det låter...och vilket vackert armband sen... Nice vännen
  kram
  Emma

  SvaraRadera
 3. Det låter som om du haft en väldigt mysig söndag. Det är alltid trevligt att knyta nya vänskapsband.

  Hoppas du får en bra start på veckan!

  Kram

  SvaraRadera
 4. åh så härligt att dansa!
  låter som om du avrundade veckan med en finfin söndag!
  önskar dig en härlig vecka.

  kramelikram

  SvaraRadera
 5. Bloggen är ett enormt socialt kapital. Ha en underbar vecka. Härligt att du är tillbaks.

  SvaraRadera
 6. Tack för de små mysiga avtrycken som du lämnar hos mig. De värmer!

  Lindy Hop - Wow!

  Hoppas att veckan blir bra.

  SvaraRadera
 7. Tänk om jag inte vågat... Då hade jag inte fått träffa dig, du härliga, IRL. Det var inte ett dugg svårt att känna igen dig från bilder jag sett. När vi lagt på luren dagen innan konstaterade jag att din röst stämde med min bild av dig. Märkligt härligt med "blinddates", även om det här bara var en halv sådan. Vi kände ju sen innan många bitar av varandra. Jag ser redan fram emot att få träffa dig igen. Du har en vacker och vis själ! Kramar...

  SvaraRadera
 8. Aha. Att dansa är alltså som att cykla.

  SvaraRadera
 9. å så härligt det lät med en ny dejt med bloggare :) roligt att ni fick träffa varandra :) många varma kramar till dig!

  SvaraRadera
 10. börja dansa ska jag skriva på min visionboard banne mig! jag har ingen sådan tavla .. inte än, bara den i huvudet. Men jag ska göra en.
  fint armband det där med stenarna och kristallerna!

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen