söndag 2 maj 2010

Love & Play....


.. är texten på mitt hjältearmband från Rädda Barnen (kostar 100 kr och 53 av dem går rakt in i deras verksamhet).

Love & Play. Kär. Lek. Älska. Leka. Kärlek.

Ord som jag tycker om och som jag tycker är viktiga. Att fylla livet med kärlek och lek. Det ska vara gött å leva som galenskaparna uttryckte det. I dagarna kommer en bok av Gitte Jörgensen som heter Pippipower och den ska jag läsa. Den handlar om att ha Pippi Långstrump som förebild och det passar mig utmärkt. Pippi vågar tänka annorlunda, struntar i vad andra tycker men är samtidigt snäll och generös. Hennes äventyrlighet, lösningsfokus och hur hon tar för sig av livet passar nämligen mig utmärkt. Hon gör fel och försöker ställa till rätta. Pippi passar också in på orden Love & Play.

Idag ska jag ut i solen och ge min kärlek till våren, naturen och de sjungande fåglarna och sen ska jag leka på dansgolvet.

Lev livet lekande!

8 kommentarer:

  1. Vackert...och ÅH vad jag har längtat hit! Nu är jag tillbaka och har massor att läsa ikapp...underbart! Stor solig kram till dig!

    SvaraRadera
  2. Vackert!
    Två väldigt fina och betydelsefulla ord.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Vilken fin idé! och vilka fin-fina ord. :) Bra påminnelser.

    KRAM

    SvaraRadera
  4. åh så himlans fint!

    kramar till dig
    från lady thirty

    SvaraRadera
  5. Underbara ord att ha som ledstjärna i vardagen
    kramar till vackra dig
    Emma

    SvaraRadera
  6. Jag skrev ett långt inlägg häromdagen, men ja..det försvann från kommentarsfältet, men Pippi är lite som jag...men jag håller på att lär mig leka :) härliga ord Love & Play! kramar
    Di

    SvaraRadera
  7. Fantastisk beskrivning!!!!
    Många kramar från Veronica

    SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen