fredag 24 februari 2012

Vida tar klivet ur bloggarderoben

.. och visar med fullständigt namn och bild vem jag är i det HÄR inlägget.

För första gången så är jag med fullt ut på det viset, men vad gör man inte när en så härlig person som Emma med Livskrafter bloggen frågar om man vill intervjuas som inspiratör?

Jag blev jätteglad men samtidigt generad och lite nervös. Jag ser mig ju inte som en inspiratör, utan som en helt vanlig person som letar sig fram i livet ibland på stadiga ben och ibland vilse. För er som följt mig från början så inledde jag med att vara väldigt anonym för att senare släppa bitar av vem jag var och den som bygger pussel har redan listat ut vem jag är utan att jag sagt det (och sen är det ju en del av er läsare som känner mig och vet vem jag är).

Emma är själv en oerhört inspirerande människa och konstnär (såvål i livet som med penna och pensel i handen) som jag lär mig mycket av och många av våra tankar går i samklang, STORT tack Emma för att jag fick chansen men också för att du gav mig en knuff ut i vanliga världen. Tack också till er alla fina som skriver hos mig och stöttar mig i livet, världen och vardagen.21 kommentarer:

 1. Vida och Liv smälter samman till en/ett...

  Önskar dig en fin helg med energi och vila! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja, kände att det var på tiden att visa upp även min andra verkliga sida <3

   Helgen hade både vilan och det hektiska, härlig på så vis :)

   Radera
 2. Vilken trevlig överraskning att du är Liv, jag läste inlägget om dig hos Livskrafter och sedan hittade jag din blogg och båda uppvisar en väldigt trevlig, sympatisk människa och så visar det sig att det är samma person. Trevligt! Ha en skön fredag. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för oerhört snälla ord.. blir verkligen glad över det :)

   Radera
 3. Gillade också Emmas inlägg om dig, ni är båda inspiratörer!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina Annica <3 Har lite svårt att se mig själv som inspiratör men är glad över att du gör det :)

   Radera
 4. Hej Liv!
  Vilken resa! Ger mersmak...
  Kram Marianne

  SvaraRadera
 5. Du ÄR en inspiratör! Fina ord + fin(a) person(er) = underbart inlägg och intervju!

  :-)

  Kramar från Veronica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina du. Fast jag tycker du är en inspiratör <3

   Radera
 6. Oh, så spännande, skall genast klicka mig vidare och läsa mer!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Åh vännen, klart att du är en inspiratör! En klokare, varmare och mer omtänksam människa får man leta efter och jag är så glad att vi fann varandra där ute i bloggrymden den där gången. Du är en sann bloggpärla och inspirationskälla som alltid får mig att le, tycka, känna och reflektera. Tack för att du är du och för att du finns där ute. :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla de där orden fick mig att bli lite generad men också oerhört glad över att just DU skriver det för jag vet att du menar det.

   Stort tack för det!
   Varm kram från Liv

   Radera
 8. härlig läsning (visste jag väl att det skulle va!) Du är absolut en inspiratör (tro på dig själv ännu mer!) för mig har du betytt en hel del med dina uppmuntrande ord, såna ord är viktiga.
  jag ska jobba ett tag med hantverksbutiken men om det blir för fattigt (kostar hyra och annat) så ska jag prova med en nätbutik, tiden räcker bara inte riktigt till just nu till båda. Jag säger som jag sa förut - om det är något du vill ha av det jag gör - hör av dig så gör jag en extra (i mån av material)jo du vågar fråga :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack finaste du för de orden.. de går rakt in i hjärtat. Tror att det är svårt att se sig själv som inspiratör men jag är glad att du gör det :)

   Kommer absolut att beställa av dig igen :) Du har en gåva i ditt skapande och man blir glad av att få bära dina saker

   Kramar från Liv

   Radera
 9. Åh. Vad fantastiskt att få veta mer om dig.
  Kändes lite som om jag var med på delar av dina resor genom berättelsen.
  Tack!

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen