tisdag 19 februari 2013

När jag trycker på knappen boka..

.. så pirrar det till av förväntan inför det stundande äventyret.

I November så går resan till Hawaii för andra gången i mitt liv. HÄR hittar ni de gamla inläggen från den  förra resan. Det ska bli magiskt. Att upptäcka nya fantasiblommor, simma bland delfiner och njuta fascinerande landskap under solens takkrona i en annan del av världen.

Jag är den som reser med stor spontanitet och med upptäckarlusta i bagaget. I vardagen så följer dessa egenskaper mig längs med färden där jag följer livets karta på jakt mot nya upptäckter och gamla kända vägar. Jag ritar nya kartor över livet och trampar nya stigar för att hitta saker jag finner skönhet i, platser jag inte visste fanns och gläntor jag letat efter.

Jag är en vandrare i livets mitt som i mina promenader finner svaren. När November öppnar sin mörka kappa tänker jag vandra på vita, svarta och gröna stränder under palmers blad och till havets sång där delfiner leker för nöjes skull.

Vandrare, det finns inga stigar. 
Stigen föds i vandringen.
(Juan Manuel Serrat)

En karta för någon på den sanna skattjakten. 

9 kommentarer:

 1. Vad härlig!! Underbart! dessutom slipper du mörka november här :)
  Tack för citaten! Kramar i massor

  SvaraRadera
 2. I november.
  En av de bästa månader som finns att fly Sverige.

  Fast en resa till Hawaii blir nog bra oavsett när du åker.
  Helt underbart!

  Och jag får följa med i fantasin och genom dina ord.
  Det är också helt underbart!!!

  SvaraRadera
 3. Vad mer kan jag säga än UNDERABRT liv
  kramar
  Emma

  SvaraRadera
 4. Vad underbart. Det kommer att vara en fantastisk upplevelse. Vilken lyx.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Oh, du reser ju precis som jag! Precis som jag tänker kring det, skriver du! Hej hej! Ännu en gång får jag möta dig, här, i rymden, så fint!

  Och Hawaii! Där har jag aldrig varit, så jag ser verkligen fram emot att få följa med på din resa, genom dina ord och bilder! Det blir ljuvligt!

  Stora kramar på vägen,
  Frida

  SvaraRadera
 6. Åhh det verkar helt magiskt underbart! Så fantastiskt, vilken resa du ska göra och ännu en gång också. Jag kom på mig själv att försvinna lite där, där i tankarna om Hawaii och din resa...Har för lätt tror jag att kunna drömma mig bort. Men det är nog bra att kunna med tror jag.

  Jag jobbar ikväll men har rast just nu. Tänkte kika in här för att titta till dig lite, se vad du har för dig och nu vet jag :)

  Kram, hoppas du mår bra!

  Ann-Louise

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen