måndag 14 december 2015

Ställ dig med armarna lyfta..


... säger min vän när hon ska ta bilden.

När jag står framför havet och solens sista smekande strålar känns det märkligt bekant. Har inte jag den här bilden redan? Det har jag, men inte av mig själv utan som en bild på min visionboard. Jag köpte kortet på Hawaii av Francene som målat den. För mig är den en påminnelse om resor, drömmar och frihet. Den kallas resenärens bön och lyder (enligt min enkla översättning):

När du reser över hela världen så följer denna bön dig, en bön som handlar om säkerhet, kärleksfulla möten, om skönhet och om en expansion av din världsbild. Den handlar även om äventyr som bara kan ske när ditt hjärta är öppet och du tillåter dig själv att omfamna magin. 

Det är verkligen en bra summering på den här resan, allt det har jag upplevt och så mycket mer. Jag är så evinnerligt tacksam över att jag följde min intution och hamnade just här. Livet är precis som det ska och mycket mer därtill. Om några dagar åker jag hem efter en resa men med viktiga insikter och erfarenheter i bagaget. Namaste!8 kommentarer:

 1. Fin bild! det blir ett minne för livet. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är det redan <3.
   Kramar från Liv

   Radera
 2. Vilken fin bild. Men jag tänker att en underbar resa resulterar just i fina bilder och minnen, vackra möten och nya drömmar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den gör ju det.. tack och tack för stöd och kloktankar. Kramar

   Radera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen