söndag 6 februari 2011

Do you live in this moment?

Frågan ställs på ett skyltfönster som jag passerar på min promenad i solen på väg hem från att ha blivit coachad av min coach.

En berättigad fråga oavsett var du lägger tonvikten för när jag läser den så kan det handla om både att LEVA och att göra det i STUNDEN. Ibland har jag lätt att leva i framtiden eller det förflutna.

För mig blev det en påminnelse om att leva livet levande, lekande och närvarande. Inte alltid tänka så mycket eller analysera allt utan bara vara här och nu och se vad som händer. Ett steg i taget och sen ett steg till. Så nu gör jag det. Hur lever du?


11 kommentarer:

 1. Mer i nuet än någonsin.

  SvaraRadera
 2. Jag lever rätt mycket i framtiden..oroar mig för och planerar vad som ska hända. Men jag jobbar på att leva här och nu :)

  SvaraRadera
 3. jag är inte där ännu, men på väg! :) kramilikram

  SvaraRadera
 4. Så klokt - lite som Livet är det som pågår här och nu

  SvaraRadera
 5. Behöver de där påminnelserna lite här och där! Det är att öva, öva och öva. Men om jag ser mig en kort sekund över axeln så kan jag se att jag kommit en bra bit på resan. Sen kommer jag nog aldrig riktigt fram. Men det är nog så det ska vara - njut av resan och lär dig hela tiden. Det är inte målet som är det viktigaste;-)

  kram
  Anneli

  SvaraRadera
 6. Det lite underliga med mig är att ju mer jag har att göra, desto mer lever jag i nuet. Ju mindre jag har att göra, desto mer grubblar jag och kommer bort från nuet.

  SvaraRadera
 7. Jag har också lätt att glömma att leva här och nu särskilt när vardagen är stressig. Då fastnar jag lätt i tankar. Kram

  SvaraRadera
 8. Så mysigt och fint att finna ord likt dessa på de mest oanade platser. Det får en att tänka en extra gång.
  Själv lever jag nog mest i framtiden, men måste verkligen bli bättre på att leva i nuet.
  Stor kram

  SvaraRadera
 9. jag försöker att leva i nuet, men framtiden vill gärna försöka ta sig in men jag måste bli bättre på att leva livet fullt ut en dag i taget!

  kramelikram

  SvaraRadera
 10. Hej min finfinaste bloggvän som jag knappt hunnit besöka på sistone med flytt och allt som hör därtill. saknat dina klokheter.
  Nu är jag här och läser ifatt mig lite:)

  Jag tror nog att levande i nuet går upp och ner men jag är ganska medveten om värdet av att vara i EXAKTA NUET
  Stor kraaaaaaaaam
  Emma

  SvaraRadera
 11. Just nu har jag inte ork att vara mer än i nuet. En dag i taget, ett steg i taget...mot vad?

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen