tisdag 1 februari 2011

Sushi och champagne...

... och långt samtal över mitt köksbord i Svedmyralyan får avrunda tisdagen.

Vi firar min väns nya jobb och pratar om livet, motivation, förändringar, att följa sina drömmar och vänskap. Hon är en av de som stöttat, peppat, inspirerat mig många gånger längs livets väg. När nu dagen går mot sitt slut så tänker jag av vikten att fira sin framgångar, stötta varandra i livets motgångar och hur innerligt ljuvligt det kan vara att sitta en tisdag i februari och läppja på livets dryck (och le åt att jag en månad innan jag fyller 37 blev ombedd att visa leg på systemet när jag handlade den) tillsammans med en vän och tänka att livet är stundtals så oerhört gott att leva.


5 kommentarer:

 1. Hej där! Vilken fin blogg och vad mycket klokt o tänkvärt du skriver!! Sånt tycker jag om!! Såg i min blogg att du gillade mina "tossor". Hör av dig om du vill beställa o hur du vill att de ska se ut! ;)
  Ha det så gott!
  mollys.muffins@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Man ska fira alla medgångar och stötta varandra i motgångarna. Helt rätt. Bra skrivet och tänkvärt

  SvaraRadera
 3. Låter som en fantastisk dag. Det kan aldrig sägas för ofta, men vänner är det bästa som finns!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Visst skulle man bli bättre på att fira! Det finns ju alltid någon anledning!

  Du..., när du berättade om ditt besök på systemet kom jag på ytterligare en anledning till att jag inte fick visa leg.....:
  De har säkert ett max antal frågor om leg per dag ur arbetsmiljösynpunkt - för att inte överbelasta de anställdas röster;-)
  Det var därför de inte frågade mig. Kan det inte vara så...;-)

  kram
  /Anneli

  SvaraRadera
 5. så rätt så att man ska njuta och fira mycket!Varmaste kramarna till dig

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen