lördag 26 februari 2011

Jag skulle behöva byta miljö....

... befinna mig i ett annat land, se nya vyer och känna andra dofter. Jag behöver boka in en resa utomlands helt enkelt säger jag till min kollega.

Inom en halvtimme så blir det just så. Jag blir nämligen erbjuden via jobbet att åka en vecka till Strasbourg för att delta i ett europeiskt seminarium med fokus på utsatta ungdomar. Jag tackar ja till förfrågan på stående fot när min personalchef ställer den. Tillsammans med deltagare från olika länder ska vi samlas i denna fråga. Tänk ibland får man precis det man önskar innan man ens hunnit tänka tanken klart.

Jag möter pedagogiska mamman och hennes man efter jobbet eftersom de är i Stockholm över helgen. Det har märkts på dig att du börjar bli rastlös säger min mamma och precis så är det. Drömmen om att åka utomlands på semester kvarstår men nu väntar ett äventyr som gav mig just det där glittret jag behövde den där grå fredagen. Stort tack för det.

7 kommentarer:

 1. Ja med gärna till en varm miljö...;) Kram&kärlek!

  SvaraRadera
 2. Snacka om att få snabbt svar på din önskan :)

  SvaraRadera
 3. Tänk vad ödets nycker har i beredskap ibland. Låter jätte intressant och Strasbourg är dessutom en fantastiskt vacker stad!

  Hoppas du har/haft en fin helg!

  Kram

  SvaraRadera
 4. the law of attraction:) Underbart. Grattis !
  kram

  SvaraRadera
 5. Vad härligt när saker trillar på plats.

  Själv har jag misslyckats med att locka till mig ett nytt jobb och tro mig, jag är i DESPERAT behov av att komma vidare.

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen