torsdag 14 juli 2011

Konditori Lyrans kryddchoklad....

.. är bland det godaste jag vet.

Jag lovar mig själv att det blir höstens projekt, att kunna göra en liknande choklad. Ibland är det blandningen i livet som blir den perfekta kombinationen. Livslust, blandad med vänskapsglädje och skratt blir en varm kraft som fyller hela mig.

Jag njuter av livet för att jag väljer att göra det och glädjas åt små saker som en perfekt tillagad kryddchoklad, ljudet av vindens sus i grönklädda träd och vänners livsvägar. Parkteater som bevittnas från en filt på gräsmattan, promenader genom solstrålars fall genom skogen och en fin överraskning skickad från en vän.

Krydda livet med det som får er att må bra men uppskatta framför allt det som finns runt er just nu. På fredag börjar min semester men jag känner mig utvilad redan nu och det är en skön känsla. Det är skönt att känna det ska bli härligt med semester men att jag inte räknar ner frenetiskt för att jag bara måste få vara ledig. Från pedagogiska mammans semester kommer en doft av Skottland i form av ett vykort.

En blomma på torget gör mig glad. Jag väljer att stanna till och njuta av att någon valt att se till att man kan dansa på en blomsteräng av annan sort även på en plats som denna. Pippiprinsessan i mig vill bjuda upp till dans just där en alldeles härlig dag mitt i Juli. Kom och dansa med mig.


5 kommentarer:

 1. hoppas att din semester blir fantastisk!

  kramelikramar

  SvaraRadera
 2. Nu blev jag också glad :D, tack för det lilla solstråle. Ha en skön semester!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Härligt att vara utvilad när semestern börjar och kunna njuta av att bara vara ledig.

  SvaraRadera
 4. Oh, vad underbart att kunna njuta av livet på samma sätt som en riktigt god choklad och visst är det så det ska vara!
  Kram

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen