fredag 26 juli 2013

Semestern inleds..

.. med att åka till Gröna Lund för att titta på favoritbandet Bad Religion med lillebror och hans flickvän. Det är torsdagskväll och solen skiner över vackra huvudstaden.

En vän från Borås är också där över dagen så vi ses en stund och pratar om livet omgivna av sockervadd, åkattraktioner och lekfulla barn eller vuxna. Jag blir sugen på att ta en hel åkdag tillsammans med vänner, leka av mig lite helt enkelt. Det känns gott att träffa min vän, hon är en sån fin person och vi lärde känna varandra för 17 år sedan. Den första gången jag var och lyssnade på Bad Religion så var det tillsammans med henne och nu ska hon lyssna på konserten med sin son.

Sen möter jag allra finaste lillebror och hans härliga flickvän mitt i vimlet. Jag och min bror har varit på 3 konserter med Bad Religion genom åren och när sommarkvällen faller så blir jag alldeles konsertlycklig av musik jag älskar. Lycka på enkelt vis.

Idag byter jag miljö från storstadsbrus för att landa på en av de platser jag älskar allra mest. Sommarstugan i Gammelstad. Solen värmer och jag vilar i en solstol på vår lilla strand med en deckare i min hand. Jag hör vågorna slå in mot stranden och njuter semesterkänsla. 

Lycka i två olika skepnader. Livets underbara kontraster som gör Vida lycklig. Gott så. 


6 kommentarer:

 1. Hoppas du får en underbar vistelse i Gammelstad. Bara namnet är magiskt.
  Cava och tapas i augusti?
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Taget!!! Klart vi ska göra det för att fira :) Ser jag fram emot.
   Det är så vackert och mysigt att vara här.
   Kramar från Liv

   Radera
 2. Livet är cirklar, cirklar som börjar och snurrar och snurrar och plötsligt är man tillbaka i det där fantastiska ögonblicket en stund igen, så snurrar cirkeln på igen. Och det tar liksom aldrig slut. Så härligt med konsertminnet från en annan tid och så konserten i nutid med samma vän. Önskar dig lata dagar i Gammelstad. Kramis från Trondheim där det blixtrar och dundrar utanför hotellrummet

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja så är det, cykler som kommer och går. Njuter verkligen dagarna, igår var jag på ett magiskt bröllop.
   Kramar från Liv

   Radera
 3. Så ljuvligt, vilket närvarande varande, i såväl dåtid som nutid. Jag sänder en extra glad liten tanke till dig där du sitter och läser din deckare, och känner hur din sommarfrid möter min, där jag sitter och läser ditt inlägg.
  Underbart att du har en sådan fin sommar!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vad fint, jag sänder en lyckotanke till dig och önskar dig allt gott.
   Varmaste kramen från Liv

   Radera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen