torsdag 31 december 2015

Jag önskar dig så mycket gott..... året som kommer och jag hoppas du är redo att avsluta året som var.

Det är något med känslan av en fräsch start och även om det bara är ett datum som vid ett klockslag går över till något annat i det konstruerade systemet som är vår tideräkning så är det för mig en symbolisk övergång. Då brukar jag på något vis starta om, utvärdera, reflektera och blicka framåt. Jag mår bra av det och gör det oftare än bara vid denna tidpunkt men vid det nya året gör jag det till och med tillsammans med en vän sedan några år tillbaka. Det brukar vi göra på nyårsdagen men nu blir det på lördag. En tradition vi själva skapat och som vi håller hårt på.

Oavsett vad hoppas jag det nya året blir ditt och som du vill ha det på de plan du kan påverka och att försöka finna acceptans (en av livets stora utmaningar åtminstone för mig i vissa situationer) i det du inte kan påverka. Med kärlek till livet som är och familj och ett firande av en syster kommer jag vända blad ikväll under stjärnhimlars glitter och förväntan i bröstet.

Gott Nytt År alla fantastiska ni. GOTT NYTT ÅR!


8 kommentarer:

 1. Önskar dig detsamma, kramar!

  SvaraRadera
 2. Gott Nytt År! Feliz Año Nuevo!

  SvaraRadera
 3. Gott Nytt År! Och må stjärnströssel, glädje och kärlek förgylla ditt år! Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fining och ett väldigt försenat detsamma <3. Kramar

   Radera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen