onsdag 30 juli 2008

Nominerad av Diqueen

Har tidigare skrivit om mitt inträde i bloggvärlden efter två månader och nu när det gått tre så har jag fått en nominering av Diqueen. Tack snälla du! Det här är en av de saker jag inte ens visste kunde hända när jag började skriva om mitt livsäventyr en dag i senare delen av April.

Så nu har jag fått tänka till och nominera vidare. Det finns många bloggar jag följer och det har inte varit lätt men flera av de som jag följer och tycker är läsvärda har nyligen blivit nominerade så de har jag valt bort. Sen finns det flera nya bloggare som jag nyss börjat läsa eller som är nya i bloggvärlden som jag också valt bort, de som jag läst lite längre har fått gå före helt enkelt.

Efter några timmars övervägande så nominerar jag följande 7 läsvärda och eminenta bloggar:

vardagspussel som inspirerade mig att börja skriva. I hennes färgstarka blogg får man ta del av hennes livsresa via beskrivning av vardagspusslet hennes fina bilder och livet med världens finaste calle som har den där extra gädjekromosomen och som har ett leende som ingen kan vara opåverkad av.

livskrafter för inspiration, tänkvärdheter och kloka tankar.

vindens melodi för att hennes virvlande melodi sätter mina tankar i rörelse och får mig att lyfta blicken uppåt.

chissra för att hon inspirerar, öppnar upp för andlighet och låter mig ta del av hennes vardag.

lantliv i lägenhet med sina fantastiska bilder, sitt vackra hem, sina klokheter och sin oerhörda förmåga att vara öppen, mänsklig och att hon vågar skriva såväl om sin vardag som sina tankar om livets små och stora ämnen.

kvistashuset för sina vardagsbetraktelser, sin öppenhet och sin fantastiska personlighet.

jag e frisk för sin livsglädje, sitt mod och sitt positiva tänkande och att hon vågar dela med sig öppet om det som händer i hennes liv just nu. Fantastisk blogg!

Till er som blivit nominerade så gäller följande: ni kopierar loggan, och nominerar sen själva 7 stycken bloggar ni nominerar och länkar till. Det ska bli spännande att se vilka bloggar ni tycker är tänkvärda och som ni läser.

6 kommentarer:

 1. Men gud Liv, vad fint skrivet! Gud så rörd jag blir! sitter på jobbet nu, men ska ta med det i nästa inlägg....tack så väldans mycket...var rolig avslutning på en annars jobbig dag!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Men hej och hå...Wow..jag blir JÆTTEGLAD, och tacksam før nomineringen. Står i foajen på hotellet i Køpenhamn men jag kommer att ta tag i detta så fort jag kommer till Gøteborg.
  Tack igen och ha en fin dag.
  (Køpenhamn ær som vanligt underbart och nu stocker vi till Louisiana och sen vidare till Goteborg)
  kramisar
  Emma

  SvaraRadera
 3. Åh tack för nomineringen. Ska själv nominera ikväll när mannen kommit hem och tar barnen;)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Grattis till nomineringen.
  Du var på min lista till nominering, nu får jag tänka ut någon ny...

  Grattiskramar till dig!!!

  SvaraRadera
 5. Åh shit nu får jag fundera!! Ska försöka få ihop det kanske......säger som Orsa kompani: Lovar inget bestämt!!

  SvaraRadera
 6. Ja du bjuder på så många klokheter, och fina ord, så jag kunde inte låta bli :) och jag blir glad över att du också blir glad!

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen