lördag 4 juli 2009

Dags att förändra bloggens design..

.. tyckte jag och provar en ny look.

Nu får jag känna efter de närmsta dagarna om det känns bra. Att vänja sig vid en förändring kan ju ta tid. Som person kan jag ibland ha ett oerhört behov av förändringar, ligger något lätt rastlöst över det där. Ofta vill jag förändra klädstil, frisyr och göra om mitt hem. Men heminredning är inte en styrka hos mig så där händer inte så mycket, tror jag ska hyra in min fotograferande vän den dag jag ska inreda pippihuset så det blir sådär sagolikt som jag vill ha det.

När det gäller klädstilen så är den varierande men ibland önskar jag att jag fick träffa stilpoliserna och bara få lite ny input för ofta går jag i gamla fotspår trots allt, med en del begränsande föreställningar om vad som passar just mig. När det gäller håret så har det inte varit så mycket förändringar i frisyr men i färg de senaste året (har varit blond, rödhårig och nu brunhårig). Men ibland tänker jag att nu klipper jag av det och med min spontanitet så kan faktiskt just det hända.

Idag blir det dock enbart bloggen som får byta kostym. Är det något ni läsare skulle vilja förändra innehållsmässigt? Några önskemål på saker ni vill läsa om? Frågor jag ska svara på?


7 kommentarer:

 1. Jag tycker att det blivit jättefint här! Hoppfullt och vackert med blommorna och jag älskar den bruna färgen. Din blogg är så mysig som den är Vida. Bara fortsätt i samma stil ju! Kram!

  SvaraRadera
 2. Det där känner jag igen, att vilja förändra :)Blir nog bra bara du får prova dig fram i livet :) kramar!

  SvaraRadera
 3. ja nog längtar vi efter örändring ibland. Hoppas du kommer attt känna dig nöjd med din nya design. Snyggt tycker jag.

  SvaraRadera
 4. Älskar också förändringar, och den du just gjorde är verkligen lyckad! :) Gillar att prickarna är kvar - de gör mig glad!
  Stor söndagskram till dig!

  SvaraRadera
 5. Så vackert!!!!!!!!!!

  Stor söndagskram
  M I N D I

  SvaraRadera
 6. Jag tycker att förändringar ger en liten kick. Men när det gäller din blogg då är innehållet bra precis som det är.

  SvaraRadera
 7. Fint med lite brun ton i bloggen. jag tycker att din blogg är underbar. men förändring är kul. Jag kommer alltid att läsa din blogg oavsett hur du förändrar den. Hoppas vi kan ses nu tjejen.....
  kram

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen