torsdag 3 september 2009

Böcker lästa i Augusti 2009....

I Augusti var ingenting sig likt och inte heller mitt läsande.

Trots mängder av timmar på lokaltrafik och i väntan hade jag svårt att läsa för koncentrationen fanns inte där. Men de böcker som ändå blev lästa (eller lyssnade på) var följande:

En kvinnas resa av Agneta Sjödin (som talbok)

En bok jag tyckte MYCKET om. Hon läser själv in den och hon gör det bra. Att gå el camino har länge varit en av mina livsdrömmar och en vacker dag tänker jag vandra. En yttre resa som blir till en inre resa.

Om jag kunde drömma av Stephanie Meyer

En vampyrbok som jag fick låna av min kattälskande vän. Lättläst och lätt att dras in i. Precis vad jag behövde.

New moon av Stephanie Meyer

Fortsättningen till föregående bok och precis som min kattälskande vän så tycker jag att berättelsen är bättre på engelska.

Att välja glädje av Kay Pollack

En bok jag läst tidigare men ÅH vad jag gillar den här boken. Det är en bok jag kommer att läsa om och om igen. Den är fantastisk och jag håller med på så många punkter. Varmt boktips.

Kortfattad kinesisk-engelsk ordbok för älskande av Xiaolu Guo

Månadens bokcirkelbok som jag inte riktigt kan bestämma mig för om jag tycker om eller inte. Omslaget älskar jag dock och jag har en känsla av att det är en bok som kommer att följa med mig. Den har mycket som tål att tänkas på.


2 kommentarer:

  1. En kvinnas resa fick jag i julklapp av en väninna efter att vi pratat om att göra denna vandring som vår 40-års present kanske nästa höst? Den var fantastisk, inte litterärt sett men pga de underbara människomöten. Skulle vara trevligt att prata med Agneta nån gång!

    SvaraRadera
  2. Magdalena: Åh, vilken härlig 40-årspresent.. jag håller med dig, det är inte det litterära men mötena och hennes inre resa. Jag skulle också gärna prata med henne.. men vem vet, en dag kanske.

    SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen