lördag 19 maj 2012

Man kan hitta kärlek när man minst anar det...

.. och där man minst letar.

För några år sedan hittade min fina kickboxande vän den man som matchar hennes äventyrlighet, driftighet och som delar hennes drömmar. Idag på vackra allvaret på Öland med solrosor i handen gifter hon sig. Närvarar gör närmaste familjen och den tillika lika äventyrliga sonen som hunnit bli ett halvår.

Kärleken är helt enkelt det största. På alla vis och mellan alla människor. Men idag så tänker jag på kärleken som skapat så mycket gott och som gjorde att min vän kände att hon hittat den hon vill dela livet med. Jag önskar dem solroslycka, nya upptäckter och många vackra dagar tillsammans. Må hjärtströssel, tomtebloss och lövhopp pryda deras gemensamma väg här i livet. Amor Vincit Omnia.


10 kommentarer:

 1. Mmm...ja vad kan vara vackrare, större och viktigare än kärleken
  Ha en fin söndag du härliga
  Kram Emma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det omfamnar allt :) Önskar dig detsamma finaste.

   Radera
 2. Vad härligt och gifta sig i naturen på öland, vilken dröm. .. Härligt för dem som möter den... kärleken... kram kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var nog magiskt. Hon har påbrå därifrån och de är faktiskt på deras egen del av allvaret eftersom den tillhör hennes familjegård (men ändå är naturreservat tror jag). Visst är det härligt. Och för oss singlar så väntar den stunden återigen.. det tror jag på.

   Kramen

   Radera
 3. Tusen tack för den underbara hälsningen! Vi hade en strålande dag, på alla sätt! Berättar mer när vi ses, vilket måste bli snart.
  Lycka i alla dess former
  /fru Janeheim :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ser jag fram emot att höra :) Och att få ge dig en kram.

   Radera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen