lördag 29 september 2012

Dags att utvärdera Argi+

... och hur den har fungerat för mig. 

För cirka en månad sen så började jag ta produkten som testperson åt Fru Martinsson. Produkten beskrivs såhär: 

Det är ett tillskott av näringsämnen som medverkar till att bevara ett normalt fungerande immunförsvar efter att du tränat. ARGI+ består av en idealisk sammansättning av viktiga näringsämnen, nämligen ett högt innehåll av aminosyran L-arginin, i kombination med extrakt av vindruvor, granatäpplen och nyttiga bär. Dessutom får du ditt dagliga behov av värdefulla vitaminer som C, D, K, B6, B12 och folsyra.

Jag kan inte säga hur den påverkat immunförsvaret då jag sällan är sjuk. Under månaden hade jag dock snuva en vecka och det är ju svårt att veta om det var lindrigare än det skulle varit. I början märkte jag ingen skillnad alls men de sista tio dagarna märkte jag en avsevärd skillnad framförallt relaterat till träningen. Jag har testat att ta produkten på kvällen, morgonen inför träning och efter träning. 

För mig var den mest effektiv att ta en halvtimme innan träning (ett tips jag fick av en annan bloggare). Det som jag märkte är att jag hade mer ork under själva träningen (oavsett om det var styrketräning, intensivt danspass eller boxningspass) och jag återhämtade mig mycket snabbare efter träning. Under passet kände jag ett mindre behov av att dricka än vanligt. Mitt vatten brukar alltid ta slut och nu upptäckte jag att ungefär hälften var kvar. Jag kände mig starkare, piggare och med mer kraft helt enkelt. Till er som undrar hur mycket jag tränar så tränar och dansar jag mellan 5 och 10 timmar per vecka. 

Jag tillhör inte dem som tycker att det ska vara nödvändigt med tillskott vid träning utan om man äter som man ska så tycker jag det ska räcka. Men min kropp reagerar på träning och mitt blodvärde påverkas (dvs blir lägre) av det har det visat sig så det var en av orsakerna till varför jag ville pröva produkten. Nu är det ett tag innan jag ska lämna blod, annars hade det varit kul att se om det verkar vara opåverkat. 

En annan orsak var att jag ville se om jag var piggare överlag och det har jag nog varit nu när jag tänker efter.  Nu när produkten är slut ska det bli intressant att se om jag märker nån skillnad i motsatt riktning.  Jag blev positivt överraskad kan jag därför verkligen påverka. Stort tack till Fru Martinsson för att jag fick chansen.


6 kommentarer:

 1. Stort tack för all hjälp!Roligt att du tog det på allvar och verkligen gav mig en utförlig utvärdering!! Guld värt!
  Känner att jag fått tips på vad jag kan rekommendera mina kunder och även kanske vilken typ av kunder jag ska vända mig till!!

  Tack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv! Det var bara roligt :) Å lite överraskande att jag kände en sån stor skillnad..

   Radera
 2. Hej Liv, gillar mycket att läsa dina varma kloka ord.
  Din nya layot är färglad och mysig, gillar.
  En sak egentligen oviktig´:) Den fina bakgrunden försvårar lite gran att läsa texten. Men det kanske är bara mina ögon som har svårt för det :). Kram och ha en fin söndag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej fina! TACK! Har också funderat på hur läslig den är och testar nu en ny.. också lite svårare att läsa men lättare ön den andra! Tack för feedback!
   Kramen

   Radera
 3. Härligt att det fungerat! :)
  Kramis..och tips.. prova en svart text för att få lite mer lättläst mot den fina bakgrunden!
  Di

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, lite förvånande men härligt! Tack för tipset, har testat men det blev inte tillräckligt stor effekt.. testar annan layout istället...
   Kramar

   Radera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen