onsdag 24 oktober 2012

I love your blog award...


När Livsnjutaren ger mig en utmärkelse för att han tycker om min blogg så blir jag väldigt rörd och berörd över hans fina nominering.Tack finaste du!! Han skriver: Adventure of Life - en resa med tankar om livet, mycket tänkvärt och poetiskt! 

 I sin kommentar hos mig skriver han något ännu snällare: Just därför, för att du bryr dig, för att du beskriver det vi andra tänker på och har svårt att få fram, för att du har en av bloggvärldens mest annorlunda bloggar, därför vill jag förära dig en award. 

Livsnjutarens blogg är fantastisk så väl i bild som i ord så om ni inte upptäckt den så rekommenderar jag verkligen ett besök där.


Reglerna är egentligen enkla, jag ska nominera ytterligare 5 bloggare vars bloggar betyder något för mig. Det svåra är ju att bara välja fem, men de fem jag till sist har bestämt mig för att nominera med kärlek är följande bloggar:

Livskrafter - Ingen överraskning för er som följer mig men den är så sprakande, energirik och fylld med så mycket klokskap att hela jag blir glad.

Livet och jag - Moi guidar mig genom livet med både sin egen klokskap och citat av andras. Hennes foton är helt fantastiska och öppnar nya världar inom mig och fyller mig med känslor.

Blindstyre - Har skarpare ögon än de flesta och fångar livet och stunder i fantastiska foton. Finner det vackra där andra ser något förbrukat.

Kanarin - Skapar underverk med sina händer, så välgjorda och som väcker lyckokänslor när jag ser dem.

Oroshjärta - Som med några få ord öppnar mitt hjärta och får mig att känna djupt i hjärtat. En sann ordkonstnär vars bok jag vill hålla i min hand.

Till er som fått den, ni får välja om ni vill ta emot den med hjärtat eller ge den vidare till 5 favoritbloggare, då kopierar ni bilden och kommenterar sedan hos dem att ni har en award att hämta.


7 kommentarer:

 1. Lööv you! :)

  Tack för din omtanke, fina ord och länkning.

  ♥ ♥ ♥

  SvaraRadera
 2. Men tack allra finaste du! Bugar&bockar på Hornsgatan....min aorta LOVE

  SvaraRadera
 3. ...å tack för alla fina tips om de andra bloggarna.
  Så vackra och tänkvärda allihop!

  Varma kvällskramar/SoF

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var så lite :) Det är verkligen fina bloggar ♥

   Radera
 4. Tack fina Liv!! Jag är glad att min blogg berör och inspirerar dig, riktigt glad! Tack från hjärtat och Kramar i massor!

  SvaraRadera
 5. Men tack från hjärtat älskade fina du. Detta värmer och det vet du...Blir ju nästan lite blödig. Jag ska absolut föra detta vidare så fort jag får tiden
  Kramar och tack igen vännen
  <3

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen