lördag 20 oktober 2012

I mitt hjärtas rum

.. bor omhändertänksamheten om man låter den ta plats och inte tappar bort sig i stressande labyrintgångar där man tappar livsperspektivet och inte ser längre än till nästa krök.

I mitt hjärta har en liten stjärnprinsessa flyttat in, 29 veckor gammal har hon redan anlänt i världen, här vill vi ha henne kvar. Hennes föräldrar får min omhändertänksamhet, det är de små handlingarna som blir de stora i livets prövningar har jag insett. Att finnas där och lyssna eller göra något praktiskt. Att de vet att jag kommer om de ber mig. Deras omhändertanksamhet har alltid omfamnat mig i mina svåra stunder.

Frågan som står på en cafedörr fångar min uppmärksamhet och mitt svar blir att jag försöker åtminstone. Jag väljer att tro att de flesta svarar samma sak. När visade du omhändertänksamhet senast?13 kommentarer:

 1. Jag hoppas att allt går bra för den lilla prinsessan...som hade bråttom ut till denna värld.

  Skickar tankar om hållna tummar ut i cyberspace.

  ♥ ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon verkar stark så jag hoppas att hon fortsätter vara det♥. Tack före din omtanke.
   Kramar

   Radera
 2. Svåra stunder i livet när man drabbas av kris eller sorg kan ingen av oss undgå. Hjälp eller att bara finnas där betyder så oerhört mycket för de drabbade. Att bara säga jag finns här, eller på annat sätt visa att man bryr sig... det är så underbart mänskligt. Kram fina!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen så, och de fanns vid min sida när mitt liv var svårt och det var så mycket värt.

   Kramar

   Radera
 3. Kram och tack för dina stödjande ord jag hoppas att hitta min väg<3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jag övertygad om att du kommer ♥

   Radera
 4. Tänkvärt helt klart!!! Borde nog vara det ännu mer!!

  SvaraRadera
 5. Tänkvärt som vanligt... Just därför, för att du bryr dig, för att du beskriver det vi andra tänker på och har svårt att få fram, för att du har en av bloggvärldens mest annorlunda bloggar, därför vill jag förära dig en award,finns att avhämta på min blogg närsomhelst:-) Tack för att jag får följa dig. Kram från Norge

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och tack igen.. de där orden värmde mer än du tror ♥

   Radera
 6. Kloka fina Liv. Du skriver så att tårarna rinner. Bloggkärlek till dig.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen