tisdag 16 oktober 2012

I wear the smile you gave me..


... står det på linnet i ett skyltfönster.

Det får mig att stanna till och le. Jag älskar som bekant ordspråk och lek med ord. Jag bär leendet du gav mig. Så oerhört sant, ett leende möts ofta av ett annat leende. Men vi bär leenden tack vare snälla ord, något som gör oss glada, ett minne, andra människors handlingar eller kanske bara höstlövens glans.

Vi bär de leenden vi gett varandra, en sån fin tanke. Som lyckoringar på livets vattenyta som sprider sig längre ut tills ingen vet var det började och ingen vet vart det slutar.

18 kommentarer:

 1. Så sant så och så enkelt!! Det behövs bara ett leende för att göra någons dag!!

  SvaraRadera
 2. Visst är det så! Och just ikväll passar det så perfekt in på det jag upplever, det jag har, den jag har glädjen att leva med, vi två. Jag är så lycklig ikväll! Hoppas du har en fin kväll du också. Kramar P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter magiskt, att sitta där och utbyta leenden och ha en kväll när man är enbart lycklig.
   Kramen

   Radera
 3. Jag ger dig mitt leende :) Ha det bäst! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, det sparar jag i hjärtat och bär med mig :) Jag ler tillbaka så du får även ett av mig.
   Kramen

   Radera
 4. Ja, det var en fin text. Härligt linne och visst är det så att om vi möts med leender så ler vi tillbaka och så vidare. Kram på dig.

  SvaraRadera
 5. Samlar på kloka ord och citat - dem kan man aldrig få för många av.
  Roligt när man kan använda dem på i detta fallet kläder också. Man kan inte annat än att le då man ser linnet.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var så klockrent, det är en kampanj och man kan få linnet men jag tog med mig enbart leendet :)

   Radera
 6. Tack för de fina orden. Jag tar.med mig dessa fina rader till mina kollegor i morgon....Kram

  SvaraRadera
 7. Svar
  1. Det var nån smyckes eller klockkampanj där man får det om man handlar för ett visst antal kr :) Men det kommer säkert dyka upp på second hand

   Radera
 8. Härliga ord att ta med sig :)
  kram

  SvaraRadera
 9. Så sant. Så vackert. Vi påverkar varandra mycket mer än vad vi tror. Ett leende har förmågan att förändra en dag för någon annan. Något så enkelt och samtidigt helt gratis. Vilken gåva att ge en annan människa.

  På vår köksvägg har jag ett kort med texten: "Alla människor ler på samma språk." Jag tycker så mycket om den där meningen.

  Och jag tycker så mycket om dig, kära bloggsyster. Tack för all värme, omtanke, uppmuntran och klokhet du lämnat i mitt kommentarfält under helgen som gick. Ord som värmde hjärta och själ när jag behövde det som mest. En brand knockar en fullständigt, men vi mår bra och ser framåt. Något annat finns inte. Tack för att du är du Liv.♥

  En fin helg önskar jag dig.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror så mycket på det du skriver.. och det kanske är det små sakerna som gör den stora skillnaden. Vilken underbar text.. vi ler på samma språk. Det är ju så sant.

   Tack också för alla fina varma ord och tack detsamma..

   Kramar

   Radera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen