söndag 11 juli 2010

Sammanfattning av Juni 2010 och lästa böcker samma månad...

Att skriva sammanfattningen har jag skjutit på i många dagar nu, sommar, sol, sommarpratare och andra nöjen har prioriterats framför det här inlägget.

Sammanfattningarna är bra att titta tillbaka på men ärligt talat inte de mest inspirerande att skriva (och inte att läsa heller kan jag tänka mig) men de mig när hjälper mig att få enag vill ha min överblick över året. I Juni så blev inte många böcker lästa heller så de får följa med på ett hörn i det här inlägget.

Nåja, i Juni 2010 fyllde jag med följande erfarenheter:

* Jag var med i en rosa swapp.

*Nationaldagen spenderas med Livskrafter-Emma i solens sken på en trapp med utsikt över Stockholms glittrande vatten. Dagen efter träffar jag Chissra.Hon får en liknande present som Emma.

* Jag återser återigen min favoritflicka Momo (i Enskedespelets tappning)* Jag utmanar mig själv och gör något som gör att jag känner mig modig och raserar ännu ett gammalt hinder som jag släpat runt på. Det gör mig stolt över mig själv oavsett om resultatet så här långt inte blev det jag önskade.

* Jag skadade vaden under en kickboxningsträning och kom haltande till mötet med goaste Gisan.

* Jag och en vän letar efter spunk tillsammans.

* Victoria fick sin Daniel

* Jag firade midsommar med mormor och morfar vid Luleälvens strand

* Min sjukgymnast diagnostiserar en felbelastning som lett till skadan i vaden men med löfte om friskgymnastik får jag klartecken för Herräng dance camp

* Mailade författaren och coachen Gitte Jörgensen för att tala om hur mycket jag verkligen uppskattar hennes bok Pippi Power (som är en av mina favoriter) och fick ett trevligt svar.

* Årets sommarpratare startade och favoritsommarpratarna från Juni var: Eva Dahlgren, Babak Najafi, Pär Johansson och Per Holknekt (jag vet att det är nästan alla men jag gillade dem).

Två ynka böcker blev lästa när sol, sus och dus och andra saker tog min uppmärksamhet, de här två läste jag dock.

39- årskrisen av Jane Green
Du läser den på en kväll sa syrran när hon gav den till mig. Japp det gjorde jag. Skön, lättläst chicklit som passar sommarlättja.

Attraktionslagen av Esther och Jerry Hicks
En bok jag läste om och som handlar om law of attraction. Jag gillar vissa delar men har svårt för andra, men jag gör som med smågodis, äter det jag tycker om och ignorerar de andrar bitarna.

Nu väntar solen, ha en skimrande dag!6 kommentarer:

 1. hej där Sunshine...har varit på vift och inte vare sig bloggat, surfat eller tittat på TV på en vecka eftersom vi varit i Båstad och semestrat. Lovely
  Låter som om du haft en härlig månad
  Ha en skön söndagkväll
  kram
  E

  SvaraRadera
 2. ja det lät som en fin månad ändå även om du tycker att det inte hänt så mycket :) lite är också stort emellanåt! :) kramar Di

  SvaraRadera
 3. Jag är verkligen den mest okonsekventa personen just nu vad gäller att besöka andra bloggar och hålla kontakt och skriva kommentarer och mail och... ja, du vet. Å jag tänker... ja, men då får det vara så nu! Men rätt ofta så blir jag också rätt irriterad på mig själv.. som nu... när jag läser hos dig... och ser hur mycket klokt du skriver. Underbara människa, vad jag tycker att du skriver bra! Sådär "livscoachaktigtsomviallabehöverbra" skriv!
  Sådär som: "Om jag fick ge människor en gåva skulle det vara att se sin inneboende kraft, sin unika skönhet, sina styrkor och lyssna till sin egen visdom och känna sig trygga i sina beslut. Att de ser allt det som är vackert och unikt med dem istället för att vilja förändra sig själva eller vara någon annan. Se sin egen härlighet istället för att fokusera på kilon som är för många (eller för få), rynkor och andra "fel" som bara de själva ser."

  Vilka bärande ord! Tack för att jag, trots att jag missar ditt skriv rätt ofta, ändå får ta del att ditt kloka och mycket bärande tänk! Tack!

  Varm kram..

  SvaraRadera
 4. Juni-chek! Låt oss fira & leva Juli!

  L.O.V.E

  SvaraRadera
 5. Jag tror det är viktigt att se tillbaka på vad som varit för att därav kunna ta lärdom inför framtiden. Många gånger kan man också få de oförklarliga svar på varför saker och ting blivit som det blivit.
  Kram

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen