tisdag 17 april 2012

Månaden mars...

.. härliga mars.

Det sammanfattande inlägget ändrar nu karaktär (och kanske jag tycker bättre om att skriva det då) på inspiration från Mitt liv i solen.

Månadens bloggtips med nyfunna bloggar för mig blir Kreativ insikts grundaren Carolina Gårdheims blogg som bara är underbar och fylld av klokheter, kärlek och personlig utveckling. Sen vill jag även tipsa om Mindfullnessbloggen med vackra bilder, klokheter och att få följa med på resan i mindfullness, livet och förändringen.

Månadens mest uppmärksammade dag nummer 1 i mitt liv blev nog allt 38-årsdagen då det vällde in gratulationer via facebook, sms, vykort, överraskningspresenter och en härlig middag med två av mina vänner. Den här fina bilden gjorde denna härliga bloggare till mig på min dag.Månadens mest uppmärksammade dag nummer 2 blev nog mammas mans 60-årsdag då bystugan i Övermo bjöd upp till fest. Det var en härlig kväll som stannar länge.

Mars finaste och mest magiska händelse var utan tvekan när lilla guddottern föddes. Då öppnades hjärtat på nytt och en ny liten person flyttade in på den plats som väntat på henne sen jag hörde att hon fanns.

Månadens gnäll handlade om.. just gnäll.

Mars uttag av lycka sker i mötet med en lyckomat.

Månadens bloggmöte IRL sker när jag möter Di i huvudstaden och vi spenderar några timmar ihop.

Månadens bästa besked var att projektet jag arbetar i blir implementerat.

Mars magiska möte skedde när jag för första gången fick träffa pippiprinsessan med stjärnögon  som nu ingår i den krets som känns viktigast för mig.

Mars utmärkte sig också genom att jag i stort sett inte läste någonting. Under månaden blev det bara en läst bok:

Drama Queens- I ett liv nära dig 
En novellsamling med 5 berättelser från 5 olika kvinnliga författare. Jag brukar tycka att noveller blir för korta för att gripa mig men den här lyckades bra med att fånga mig. Sen finns det vissa berättelser jag tycker bättre om än andra.
6 kommentarer:

 1. Härlig månad att minnas
  kramar från Götet
  Emma

  SvaraRadera
 2. Låter som en underbar månad att minnas.
  kram

  SvaraRadera
 3. Det låter verkligen som att du har haft en toppenfin månad och med en dag fylld av extra guldkant - grattis i efterskott <3

  Tack för tipset om bloggarna, jag ska absolut kika in till dem och fylla på min må bra kvot :)

  Ha en strålande solskensvacker helg min fina vän!

  KRAM från Eva
  (som töat fram bakom snödrivan)

  SvaraRadera
 4. Kan bara hålla med om att det lät som en fantastisk månad och hoppas april varit minst lika bra! Du har rätt, man måste vara engagerad och passionerad för att få det jobb man söker :) och magkänslan ledde mig rätt denna gången och nu mår jag väldigt bra när jag släppt alla ambitioner om chefskapet! Kramar!

  SvaraRadera
 5. härlig månad du har varit med om. kram

  SvaraRadera
 6. Tack för att du länkar till mig. :) kram <3

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen