lördag 28 april 2012

Det är tolv år sedan..

..jag flyttade från Göteborg.

Kärleken till staden följde dock med mig och har levt med mig sen dess. När jag kliver av tåget i fredagsvimlet är det med ett stort leende och jag njuter av spårvagnsfärden mot Majorna och känner mig hemma. Någonstans är det min stad även om jag bara bodde här 3,5 år.

Bästa vännen välkomnar och vi bubblar ikapp. Skratten haglar och när morgonen gryr vaknar jag med ett leende. Vi tar bilen mot havet och sjunger med i rocklåtarna och njuter vitsippslycka från bilfönstret.

Vid de mjuka klipporna vid havets kant så dricker vi latte och äter medhavd bulle medan hunden Esther leker med lyckans boll och vi studsar över klipporna med vinden i håret. Mina rosa converse bär mig dit jag vill.

I Majornas kant så fikar jag sen med en annan vän, våra vägar möttes när vi studerade psykologi och även om åren gått och det har hänt mycket i livet så är hon densamma och jag trivs i hennes sällskap.

Kvällen tar nu sin början och nu väntar champagnedrink och tapas med båda mina vänner. Garanterat blir det en härlig kväll, det kan inte bli annat i deras sällskap. Fina vänner, underbar stad och livets lycka när den är som bäst. Tack livet.


8 kommentarer:

 1. Vad härligt härligt. <3 Njut av livet. kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör jag. Nästan hela tiden men speciellt just nu!

   Radera
 2. Låter verkligen underbart.

  kram

  SvaraRadera
 3. Härliga magiska stunder!
  Jag tänkte på dig häromdagen då jag såg bilder från dansens dag i kungsträdgården, med de ljuvliga rosablommande körsbärsträden. Det är så vackert!

  Ha en riktigt fin valborgsmässoafton!
  KRAM från Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt att du tänkte på mig. Det är underbart när de blommar.. alldeles magiskt. Hoppas även din afton blir fin. Min blir toppen.

   Kramar från Liv

   Radera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen