lördag 7 april 2012

Sådan mor och sådan dotter..

... klart den lilla dalasessan ska ha en alldeles egen Milou. Precis som sin mamma.

Hennes mamma och tillika min bästa vän har nämligen en alldeles Mr Milou  inköpt på en seriebutik i Barcelona långt innan Tintin hade hamnat i ropet igen. En av mina favoritbilder av henne är den när hon just köpt honom och hans huvud sticker upp ur hennes handväska och hon strålar av lycka. På en gata, i vårt älskade Barcelona.

Så en liten Milou, en alldeles egen gästbok med råd inför livet och en skyddsängel från pedagogiska mamman får följa med när jag för första gången får möta en alldeles speciell person. Hon är bestämd, har bus i blicken och verkar tillfreds med att vara just där hon är.. vilket nog skulle kunna vara beskrivningen på min vän också.

Det är vardagsmagi att möta någon som är så ny i världen, som med ett litet mjukt finger utforskar mitt finger när det möter hennes. Som letar blickar och lyssnar på röster men finner tillit i sin mammas och pappas famnar. Som har glömt mig innan jag gått men som för mig är oförglömlig.5 kommentarer:

 1. En liten bebis, så mysigt!

  SvaraRadera
 2. mmm, ett litet mirkael. :) kram

  SvaraRadera
 3. Underbart med små bebisar. mirakler.
  kram

  SvaraRadera
 4. Å, så underbart vackert skrivet!
  Vilken lycka!
  Det har gått så länge sedan jag kommenterade här. Jag har blivit lite bekväm och läser allra oftast inläggen från mobilen och där trasslar det ju alltid när man ska kommentera. Så fantastiskt med alla dina resor och äventyr som du är ute på. Och ha en fortsatt Glad påsk!
  KRAMAR

  SvaraRadera
 5. Mmm...underbara mirakler :)
  kram

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen