lördag 4 oktober 2008

Höstlöv som sprakar..

.. kan jag bara inte motstå. Jag sparkar i löven och upplever vardagslycka. Löven virvlar och färgar luften likt små skärmflygare på äventyr.

Glädjs åt det enkla i att ta en promenad längs med Årstaviken och njuta av färgprakt, en varm latte i min hand och en god vän vid min sida. Hösten är verkligen här trots att jag och min kattälskande vän igårkväll drack en kall öl på en uteservering på Medborgarplatsen. Regnet smattrade och vi värmde oss under infravärme och varsin filt.

Imorgon ska jag besöka en vän och hans fru och deras nyfödda bebis. Kom när du vill, du tillhör familjen säger han och mitt hjärta lyser upp som en skog om hösten. För vänskap värmer själen i alla väder.

Min resande vän sparkar löv i St Petersburg dit hon nu anlänt. Jag sparkar löv i Stockholm och vi båda minns på varsitt håll förra hösten när vi hoppade skrattandes bland löven under träden i Blåsut. Höstlycka.


12 kommentarer:

 1. Du skriver alltid så vackert....
  Vacker bild också. Vad sägs om deeksha på måndagh den 13?

  KRAM
  från en nervös Chissra som ska åka båt.

  SvaraRadera
 2. Underbara ord som är både värmande och bildskapande.
  Själen får nästan vingar när jag läser dina inlägg...och det tackar man för
  Ha en fin söndag min vän
  Kramar
  Emma

  SvaraRadera
 3. Sparka löv är underbart. Ju större hög desto bättre. Ha en bra dag med mycket lövsparkande.

  SvaraRadera
 4. Ja det är verkligen en färgsprakande tid just nu. Det sista av sommaren står i brand och skjuter iväg allt vad som finns kvar av färg. Ganska myssigt, men i morse var det allt nnat än myssigt. Riktig blåst.

  Jag har upptäckt att det finns en större kraft inom bloggvärlden än jag tidigare trott. Jag har sammanställt lite Bloggkraft och utmanar nu dig att kopiera hela texten och lägga den på din hemsida.

  http://enbart.blogg.se/2008/october/081005-enbart-bloggkraft.html

  SvaraRadera
 5. och nu virlar lilla du vidare på nya äventyr, lycka till! kram k

  SvaraRadera
 6. Vardagslycka är den bästa lyckan! När min terapeut i fredags frågade vad jag vill uppnå så var mitt svar "En bra vardag". Lycka kommer och går så otroligt fort. Men en bra vardag är mer beständig. Kramar...

  SvaraRadera
 7. minns när barnen var små, och vi krattade en lövhög och dom kastade sig i högen och skrattade...har bilder från det och de är så underbart minne att se framför sig när man blundar :)och man småler och värmen sprider sig innuti hela kroppen! Kram och ha en fin dag..och du skriver oerhört fint :)

  SvaraRadera
 8. Nu längtar jag tillbaka till sommaren och flygningen, det finns inget bättre än att flyga tillsammans med många andra färgglada prickar i luften :-)

  SvaraRadera
 9. Underbar bild, med det röda lövet mitt i. Som ett hjärtefokus, en livsdroppe, eller kanske en glädje i vardagen.

  SvaraRadera
 10. Älskar din foton och träffsäkra texter!!! Nu när du är moster kanske det är tillfälle att göra en barnbok...

  Kram Anna

  SvaraRadera
 11. Ja, visst är hösten vacker :-) Jag älskar alla dessa färger,,, så underbart vackert att vila ögonen på :-)

  SvaraRadera
 12. hej vännen,

  det börjar bli dags för en middag igen tycker jag! saknar dig massor och hoppas brå-vistelsen är toppen!
  kram carro

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen