söndag 12 oktober 2008

Söndagspromenad..

.. i höstlik Svedmyraskog som doftar av höst, prasslar av löv och bjuder på höstlika vyer. Kringelkrokiga stigar passerar stammar, stenar och gula löv virvlar i den klara luften.

Min lista är nästan avklarad men framförallt så känner jag att min ensamtid gett resultat på hur jag ser på saker och ting. Att det ska vara så klurigt och enkelt på samma gång. Men det är väl så livet är.

Det är så mycket som har hänt det här året, ibland hänger jag inte riktigt med samtidigt som det kan kittla i magen likt en bergodalbanetur. Det där pirret får mig att inse att det är precis rätt det som händer även om jag kanske inte kan se alla lösningar ännu. Samtidigt sprider sig ett lugn och jag vet att jag är precis där jag ska vara. Tack till er alla som läser för att ni följer med på färden.

15 kommentarer:

 1. Ja, ibland behövs det lite lugn och ro för att komma till insikt. Härligt med magpirr :)
  /Malve
  (kommer inte ihåg min inloggning just nu...)

  SvaraRadera
 2. Jag är nog som du en social erimit.=)
  Mina ensamma dagar är guld värd men det är även mina vänner förstås.=)
  Så underbart att du känner att du är på rätt plats just nu.....det är få förunnat i den stressiga tid vi lever i.
  Ha en härlig dag vännen!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja livet kan vara kringelkrokiga ibland, men i slutändan hamnar man alltid där man ska vara.
  Kram

  SvaraRadera
 4. "Samtidigt sprider sig ett lugn och jag vet att jag är precis där jag ska vara" Åh så den meningen sprider glädje. Vad glad jag är för din skull. Så önskar jag att alla skulle få känna. Njut! Stora kramar...

  SvaraRadera
 5. Eremitaspekten har vi gemensam, du och jag. Däremot verkar du vara mycket mer social inemellan, än vad jag nånsin varit. Mitt ensamhetsbehov är oerhört starkt.
  Jag är glad för att du känner av din balanspunkt och tar vara på dig själv så att du inte "tippar över". Är det du, i rosa på den vackra vattenbilden?

  SvaraRadera
 6. Kloka insiktsfulla ord...
  Tack för att du inspirerade mej att åka till Barcelona, Förstår att du älskar den staden. Självklart fanns du med oss på våra spännande strövtåg.
  Stor kram MaMarina

  SvaraRadera
 7. Bildskapande text som får mig att le och känna förnöjsamhet

  kramisar på dig
  Emma

  SvaraRadera
 8. Det är kul när det händer mycket.. är mycket på gång, men ofta ser man inte sammanhangen klart förrän det gått en tid..
  ha en bra dag!

  SvaraRadera
 9. Vet precis vad du menar. Och du, tack för att vi får följa din tur.

  KRAM

  SvaraRadera
 10. Hoppas att lugnet håller isig samtidigt som det kittlar i magen.

  SvaraRadera
 11. Härligt med den känslan i magen... den är livsbejakande och får energikällorna att fyllas!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 12. Det lät lika skönt som hos mig :)...och ensamtid..det är bra det...Fin flicka på bilden :) och tack för dina fina kommentarer om mina bilder :) får ta mej tid att sammanställa dem något tag..varm kram!

  SvaraRadera
 13. Till alla läsare och kommentatorer:

  Ni får svar i en gemensam kommentar från mig för kvällen är sen men jag läser alla kommentarer och grunnar lite på det ni skriver.

  Ja, det är jag som sitter på en sten vid Luleälvens strand i en rosa klänning och tittar efter skatter. Bilden är lite manipulerad för att inte vara så skarp (inte min syster som inte kan ta bilder) för jag brukar ju inte ha bilder på mig på bloggen.

  Pirret är kvar och lugnet också. Det känns bra just nu, det enda jag behöver just nu är sömn och att min hals slutar göra ont. Men det löser sig.

  Tack för att ni finns!

  Kram från Vida

  SvaraRadera
 14. Det var roligt att du ville vara med och rösta.. Tack!

  SvaraRadera
 15. Spännande :-) att följa med på trippen i din underbara blogg :-)

  Tack
  Kram

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen