onsdag 8 oktober 2008

Välkommen hem till Sverige...

.. världens underbaraste mamma. Hoppas Barcelona har behandlat dig väl och att du som jag fått njuta av att betrakta denna vackra dörr i ett magiskt hus.

De senaste dagarna har varit intensiva men roliga. Jag lär mig massa nya saker vilket gör mig trött men lycklig. Jag tycker om att utvecklas och lära mig något nytt. Det känns helt enkelt härligt. Vi är två som är anställda att göra samma sak och hon är verkligen jättetrevlig. Det känns kul också.

Så just nu är det mycket roligt. Men roligast är fortfarande att världens finaste Alma valt att komma till oss. Men nu är jag trött så jag tänkte lägga mig i badet för att sedan krypa till kojs och drömma drömmar om nya äventyr. Livets äventyr är det häftigaste av allt. The adventure of life.

7 kommentarer:

 1. Åhvad kul. Det är så roligt att lära sig nya saker.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tycker att det är en vacker dörr, magisk eller ej.

  SvaraRadera
 3. Låter utvecklande och härligt.
  Var rädd om dig och kram
  Emma

  SvaraRadera
 4. Härligt att du verkar trivas så bra :-) Jag tog mig också ett bad igår. En sån stund har jag inte tagit mig på flera år trots att badkaret finns där varje dag. Kramar...

  SvaraRadera
 5. Man kan inte få för många magiska dörrar...

  SvaraRadera
 6. Vad härligt att du trivs och blir väl mottagen.=)
  Hoppas att du får träffa lilla Alma snart och snusa på henne.=)
  Ha en skön kväll min vän!
  Kram

  SvaraRadera
 7. ja, det är härligt med livsäventyr :) självklart så skickar jag dig en varm kram!

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen