onsdag 11 februari 2009

Kan det vara?

Ja, jag tror att det är min alla hjärtans dag överraskning som har kommit. Jag är nämligen med i en alla-hjärtans-dag-swapp som gulliga Mindi har ordnat.

Mitt paket har en konstig form så jag undrar vad det kan vara? Men jag gillar inte att veta innan så jag tänker inte klämma. Jag gillar nämligen överraskningar.. i massor! Små och stora. Vi borde överraska varandra mer...

Så nu får jag hålla mig i några dagar och vara nyfiken. Vilken härlig känsla. Inför alla hjärtans dag har jag blandade känslor. Under alla mina singelår kunde den dagen ibland kännas tuff men samtidigt så har jag ibland använt den till att verkligen uppmärksamma de jag tycker om genom att skicka kort eller nån mindre present. Men jag gillar inte det kommersiella runt det utan man kan göra det i sin enkelhet.

Det intressanta är nästan att nu när man väl har pojkvän så känns det inte som om man måste fira den dagen på ett jättespeciellt vis även om vi såklart ska träffas och laga god mat ihop.. och sen dricka rosa champagne men den är till stor del för att fira mitt nya jobb. Jag tror ju på att fira saker. Det är viktigt. Vi drack champagne också en alldeles vanlig vardag när jag bestämt mig för att gå coachutbildningen.

En kram till alla som läser det här från mig via den fina bilden som jag fått av Mindi. Det är viktigt att inte glömma att kramar är gratis och de kan ni alla ge (inte bara på alla hjärtans dag). Så kram igen.

Sen så vill jag gärna veta vad ni tycker om alla hjärtans dag? Firar ni?7 kommentarer:

 1. jag är som du, älskar överaskningar, och självklart vill jag fira men tyvärr utan älskling då, förutom den lilla älsklingen och det är gott nog det...vi ska fira och äta gott han och jag...absolut...men gillar inte det "måste" som finns kring det...fira ska man göra som jag med vin en vanlig måndag i vår nya lägenhet...det är mys...Varm kram

  SvaraRadera
 2. alla hjärtans dag borde det vara varje dag liksom morsdag och farsdag och vänskapsdagen --varje dag är en speciell dag och vi ska fira med vänner vi inte träffat på flera år! vi smygfirar lite på fredag tycker jag... ses snart..kram K

  SvaraRadera
 3. Oh ja, livet är till för att förgyllas på alla de tänkbara sätt. Jag tycker man kan fira nästan vad som helst. Kanske behöver vi dock inte ett kommersiellt jippo...eller hm...Jag har ju själv haft butik och varit köpman i nästan 10 år och visst är det uppgång i försäljningen en sådan dag,,,ja ja jag brukar iaf ge nåt litet sött till min man och mina barn och ibland till nån liten vän eller så. Dock är jag emot allt som blir ett slags tvång.
  Kanonsöt bild man blev glad av förresten
  kram tebax till just DIG
  Emma

  SvaraRadera
 4. Jag har aldrig firat alla hjärtans dag... men kanske man skulle börja..det verkar nice.

  SvaraRadera
 5. Hade gjort planer på middag och vin men sedan visade det sig att mannen skulle ha jour då en arbetskollega brukar vara fusksjuk vid sådana här tillfällen (sportlov). Sur är jag nu på kollegan!!

  SvaraRadera
 6. nu blev jag också nyfiken på vad som gömmer sig i ditt paket :)

  när det gäller alla hjärtans dag så tycker jag att det är lite gulligt, men jag & Kärleken har sagt att det blir inga presenter vi ska bara rå om varandra :)

  kramelikram

  SvaraRadera
 7. Vad spännande. :)

  Jag är lite så där att allt som gör livet lite roligare ska vi ta tillvara på. :) Och jag tycker det är jätte mysigt med Alla Hjärtans Dag. :) Jag ska straxt slå in några presenter som jag ska överraska mina käraste med ( sambo och barn!!!)

  Hjärtans Kram
  M I N D I

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen