fredag 20 februari 2009

Mina fina tulpaner får stå för orden jag inte finner..

.. de lyser upp ett helt rum. Glädjefulla tulpaner i rosa och champagne med skaft gröna som klättrar längs vasväggar i varje rum.

Orden saknas men tacksamhet, glädje, förundran och tillit ligger nära till hands i min ordbukett över veckan. Ett jobb där alla mina erfarenheter, utbildningar och personlighet passar in har just klivit in i mitt liv. Stort tack för det universum.

När mitt skrivbord i måndags snabbt fylldes av coachlitteratur, då kände jag att jag är precis där jag ska vara. Projektet som är det enda i sitt slag och kollegor med spännande erfarenheter och deltagare som anses vara av det svårare slaget.

Att jag tycker om utmaningar, min envishet och min tro på att inget är omöjligt (har blivit överbevisad för många gånger) är mina styrkor. Tulpanernas styrkor är dess färgprakt, enkelhet och förmåga att sprida glädje. De behöver inga ord, de bara är. Det tänker jag också vara.

11 kommentarer:

 1. Vad roligt att du äntligen hittat hem! Grattis.

  SvaraRadera
 2. Vad underbart att känna så och jag måste säga att du verkar verkligen vara rätt man ( ja jag menar förståss kvinna..tss) på rätt plats. :)
  Härligt!!!

  Jag tyckte mycket om filmen.... jag snyftade en hel del när jag såg den. Men jag vet inte om det beror på att den skulle vara väldigt sorglig eller så utan mer att det var "så mycket känslor" och sen led jag som mest utav pms då också. ;) Då kommer tårarna alldeles för lätt.

  Persbrant spelade så himla bra. Han var så övertygande i sin roll att det blir svårt att tänka på honom som något annat i nästa film jag ser honom i.

  Bamse kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 3. Vad härligt att du har hittat rätt.
  En stor grattiskram till dig!

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att läsa om hur nöjd du är med ditt jobb. Det värmer hela mig inuti faktiskt!

  SvaraRadera
 5. det var ju jätteskön att höra!!!
  Grattis igen

  SvaraRadera
 6. STOR STOR grattis kram!
  Sä härligt att ha hittat rätt.
  Toppen!

  Ha en riktigt fin dag!

  SvaraRadera
 7. Dom är jättefina! Hoppas allt fortsätter gå bra!

  SvaraRadera
 8. Tack alla söta,underbara, underfundiga läsare för alla snälla ord och ert fantastiska stöd :)

  SvaraRadera
 9. Du inspirerar verkligen mycket med din blogg och dina genomtänkta, ärliga kommentarer. Tack kära du! Fortsätt vara precis som du är!

  Att se livet som ett äventyr är ett enormt framsteg för mej - i flera år har jag varit rädd för morgondagen. Nu har maken tankar på att lämna sin fasta tjänst, och jag hejjar på. Det känns bara spännande och kul.

  Kram!

  SvaraRadera
 10. När man läser om människor om gör det dom verkligen VILL och är ämnade för då blir hela jag glad inombords..och jag menar det verkligen. För att komma dit man vill krävs det dock en hel del tillit, tro på sig själv och styrka att våga följa sina drömmar även om det ibland innebär konsekvenser...det har du.
  Tack och GRATTIS från djupet av mitt hjärta
  kram
  Emma

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen