onsdag 20 maj 2009

Inspiration...

.. får känneteckna den här veckan så här långt.

När det blir mycket intryck behöver jag chilla lite för att balansera upp allt det spännande. Att därför sätta sig i Cafe Mineurs soffor i Gamla stan i eftermiddag och bara vara är balsam för själen. Att sedan vandra genom stan till Gärdet med all tid i världen gör att tankar faller på plats.

Att bli inspirerad är en av de saker som ger mig mest kraft, livslust och energi. I måndags var jag på kvällsföreläsning med retorikkonsulten Elaine Bergqvist som talade om mångfald och härskartekniker. Verkligen en kanonföreläsning med mycket tänkvärt och matnyttigt. Nu vill jag läsa hennes bok också.

Igår var det utbildning på dagen och en träning som min gamla mentorcoach håller i. Sedan fika på Kungsholmen med en nyfunnen vän. Tankar om kärlek, livet, erfarenheter och att våga stå upp för sig själv avhandlades.

Nu väntar lediga dagar med chill, vänner, äventyr och eventuellt ett spännande möte. Inspirationen fortsätter med andra ord.

Vad inspirerar er?9 kommentarer:

 1. Att umgås med människor som tänjer på gränser. Vilka gränser det än är.

  SvaraRadera
 2. Det är nog mycket som inspirerar. det mesta i livet tror jag. Möten. Nya som gamla. Bland annat:)
  Kram Lallis

  SvaraRadera
 3. Min vän. Promenader. Träning. Resor. Solen. Regnet. Musiken. Kramar. Yogan.
  Din blogg inspirerar mig också väldigt mycket - din livslust smittar av sig!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Möten och kärlek, tankar och utbyte av tankar inspirerar mig och även DU!!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Oj det kan vara mycket som inpirerar mig. Det beror nog lite på dagsläge och form men stillhet, möten, musik hm...ja nästan allt eller vad som helst kan inspirera på ett eller annat sätt.
  Ha en fin ledighet
  kramar

  Emma

  SvaraRadera
 6. Äntligen fredag!
  vilket innebär... ännu en fredagsfräckis1 Wohoo!

  SvaraRadera
 7. Härligt med en nyfunnen vän som man kan prata så med. Hela du är ett balsam för själen när man kommer in hit Vida ska du veta!

  SvaraRadera
 8. Skönt att få inspiration!
  Bästa inspirationen får jag efter mina långa skidturer eller toppvandringarna.

  Trevlig helg!

  Kram från Eva

  SvaraRadera
 9. Jag köpte Elaines bok senast jag var ute på resa, men jag blev lite besviken.. Nu låter jag den ligga i bokhyllan och jag tänker att det kanske kommer en tid när jag känner ett behov av den.

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen