lördag 2 maj 2009

Sammanfattning av April 2009

Jaha och vad hände under april då... jo:

* I min värld är man modig när man gör något som skrämmer en. Även om många inte tror mig så är en av de saker som är mest ångestframkallande för mig är att tala inför andra människor. Gissa vem som efter 6 veckor på sitt nya jobb fick presentera projektets erfarenheter fram till dags datum inför 24 personer (inklusive ledningsgrupp) eftersom de andra var lediga? Vida såklart! Jag gjorde det och jag svimmade faktiskt inte utan höll tråden och de som lyssnade verkade nöjda.

* Jag var på klassfest och träffade sköna klasspolare som jag inte sett på över 16 år. De var lika snygga som när vi tog studenten även om permanenter, bodys och ryschpyschblusarna lyste med sin frånvaro.

* Hade en solig och mysig påskhelg i Stockholm tillsammans med skärmflygaren.

* Bloggen fyllde ett år.

* Lillasyster yster var på besök.

*Registrerade en enskild firma så att jag kan coacha utöver arbetstid.

* Åkte till mitt älskade Göteborg.


9 kommentarer:

 1. åh vad du har hunnit med..som vanligt! Visst är det härligt att göra en liten sammanfattning:-) Ska nog se till att göra min nu jag med.
  Och jag blir alltid lika imponerad av listan med lästa böcker. Får mig att fundera..hur hinner du läsa så mkt? Tittar du inte så mkt på teve, eller är du en sån som ligger vaken halva nätterna och inte kan sluta läsa? ;-) eller läser du små snuttar när som helst du får lite tid över?
  Spännade..

  Tack för ditt svar på inlägget om målinriktning, det var jätteintressant att läsa!

  Många kramar

  SvaraRadera
 2. En månad med full aktivitet.
  Vad roligt att du tagit steget att starta upp en enskild firma vid sidan om.

  SvaraRadera
 3. Låter som en underbar april månad.
  kram

  SvaraRadera
 4. Grattis bloggen 1 år! Och grattis till firman! Då kanske jag kan anställa dig snart ;) En tuff nöt att knäcka kan jag utlova...

  Kramar Johbur

  SvaraRadera
 5. Härligt! Dina månader innehåller fortfarande många spännande saker, och tänk, egen firma :) det känns väl härligt! Varma kramar till dig!

  SvaraRadera
 6. Surya: Jag är helt enkelt en sann boknörd och har alltid en bok i väskan. Läser när det finns tid eller andan faller på. Om jag hittar en bra bok så kan jag lägga mig i soffan för att läsa. Läser inte så ofta innan jag ska sova för när jag väl lägger mig är jag alldeles för trött men det händer... men i så fall mer på semestern.

  Maria: Det är superspännande :)

  Chissra: Det var det sannerligen!

  Johbur: Jag gillar svåra nötter och tror inte att nåt är omöjligt vilket är baserat på erfarenhet.

  Di: Life is an adventure :)

  SvaraRadera
 7. Låter som en härlig månad :)

  Hoppas Göteborgsvistelsen var till FULL belåtenhet
  Brukar du besöka Prickig Katt på Magasingatan när du är där ?...mmmm I like that shop..dyrt men inspirerande och en galet skön butiksföreståndare:)

  Kramisar i vårregnet
  Emma

  SvaraRadera
 8. Att läsa böcker är en sann gåva och att vara i närvaro med ord är en väg att vandra. I vägledningstillfällen är orden bra, men vet vad du gör. Det du säger ger återverkning till andra än de du möter.

  SvaraRadera
 9. Livskrafter: I LÖV prickig katt och dess butiksägare. Nya lokalen är fenomenal helt enkelt:)

  Marie: Kloka ord. Försökte kommentera hos dig men det gick inte eftersom man måste logga in och jag inte riktigt fattat hur man registrerar sig hos dig.

  Visst måste man vara försiktig med orden vid vägledning, det är därför jag tycker om coaching som inte fokuserar på mina värderingar. Men verkligen något att tänka på

  Men i min blogg är det skönt att få tänka högt.. och sen får de som läser själva försöka ta till sig vad de lyssnar på.

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen