onsdag 27 maj 2009

En kvällspromenad..

.. mellan Hornstull och Skanstull längs vattnet avslutar en tisdagskväll som jag tillbringat med vänner. Vänner med drömmar, nya livsäventyr och varma personligheter.

Stadens ljud blandas med naturens. Vattnet slår in mot stranden, fåglarna sjunger och jag möter motionärer, flanörer som i skymningen går längs med vattenbrynet. Att bara vara i mitt eget sällskap, reflektera, vila i nuet och njuta av vackra vyer är balsam för själen.

När livet går snabbt måste jag ibland bara vara, stanna upp och välja. Så många saker jag vill pröva, följa med på och uppleva. Livets äventyr lockar, men även en äventyrare måste vila fötterna ibland och bara lukta på blommorna eller titta på stjärnorna.

8 kommentarer:

 1. så sant. livets karusell kan snurra fort om man inte kliver av ibland och bara iakttar det fantastiska som livet är.
  kram

  SvaraRadera
 2. Det är ett problem jag också brottas med. Livet har så mycket roligt att erbjuda men man kan inte göra allt samtidigt. Förvisso har jag fortfarande en massa tråkigt som tar upp min tid men mer och mer börjar jag hitta nya vägar.
  Tack för all inspiration du ger!

  SvaraRadera
 3. Det är ett problem jag också brottas med. Livet har så mycket roligt att erbjuda men man kan inte göra allt samtidigt. Förvisso har jag fortfarande en massa tråkigt som tar upp min tid men mer och mer börjar jag hitta nya vägar.
  Tack för all inspiration du ger!

  SvaraRadera
 4. Helt klockrent! Precis så är det, jag vill så mycket, men jag måste vila fötterna.. just nu. Åh, du är så bra som ger mig orden!:.))

  Och du, i inlägget om skottlossningen ligger en länk till programmet (vi har inte tvmottagning så vi tittar bara på svt.se)

  SvaraRadera
 5. Du skriver alltid så fint och poetiskt! Låter som en härlig promenad!

  SvaraRadera
 6. Snygg bild :)
  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 7. Jag tycker inte att livet behöver gå särskilt snabbt för att jag ska känna att jag skulle behöva stanna upp... men mitt liv just nu, är ju inne i en lång process, och det gäller att hitta en ny takt som fungerar...

  Varm kram... och hoppas du har en mysig helg med de dina.

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen