lördag 1 maj 2010

För drygt 2 år sedan

... började jag skriva i denna blogg.

Jag befann mig i en brytpunkt i livet och jag startade bloggen för jag ville hitta tillbaka till min kärlek till skrivandet och jag ville ha ett forum för mina egna tankar. Jag tänkte att jag håller väl kanske på i två veckor och så länge det är kul men nu är det 2 år sen. Det har hänt så mycket sen dess.

Vid den tidpunkten så hade jag sagt upp mig från ett arbete det var dags att lämna, jag hade bestämt mig för att läsa till coach. Det var ett av de absolut klokaste besluten i mitt liv. Jag har inte ångrat det en dag även om det kostade mycket ekonomiskt och så klart var fyllt med en del oroande men idag har jag mitt drömjobb som jag är glad till att gå varje morgon och jag arbetar med professionell coaching och älskar det. Min enskilda firma på sidan om var också nåt jag tog tag i tack vare en bloggläsare och även om jag inte utvecklat den ännu så finns den där och väntar.

Min dåvarande pojkvän skärmflygaren var vid den tiden ett stort stöd i de livsavgörande besluten, livet och i mitt bloggande. Hans allvarliga olycka förra sommaren var bland det värsta jag varit med om. Idag har vi gått skilda vägar men jag tror fortfarande på kärleken och att det finns någon alldeles speciell som väntar på mig någonstans därute och tills jag träffar honom tänker jag fortsätta njuta av livet och dansa min egen dans.

Bloggvärlden var en överraskande värld för mig, jag minns fortfarande när jag fick min första kommentar från någon jag inte kände. Idag är det flera som jag aldrig träffat som läser den. Jag har träffat nya vänner via bloggandet och det var nog det mest oväntade. Att min mormor och morfar läser min blogg var också något jag inte förväntat mig, nu är de och min mamma mina största supporters i bloggandet. I deras bokhyllor står också bloggen i bokform från blurb (det rekommenderar jag verkligen alla bloggare att göra).

I mitt hem finns också olika saker som jag vunnit, köpt eller fått från min julswapp som jag var med i. Det finns så många kreativa, generösa och härliga bloggare som jag är glad att min livsstig har korsat i detta skriftliga forum. De finns bloggare som förgyllt min blogg genom att gästblogga (se marginalen) och jag har även fått gästblogga hos vissa av dem.

Kärleken till skrivandet och lekandet med ord, livserfarenheter och att reflektera över en kommentar har verkligen bloggandet gett mig och jag kommer att fortsätta blogga så länge det är roligt och ger mig något. Min blogg hade dock inte varit detsamma utan er fantastiska läsare i alla former, det är kommunikationen och utbytet som gör att det glimmar till extra. STORT tack för det.

Jag fortsätter att drömma mig vidare i livet och tror fortfarande på kärlek vid första ögonkastet, vardagsmagi och att det i varje möte finns en gåva och något att lära oss. Tack för att ni följer med på färden.


6 kommentarer:

 1. Varsågod! ;)

  ...och Trevlig Helg Vida!

  SvaraRadera
 2. Fy vad du gjorde mig nervös! Under tiden jag läste inlägget kände jag bara att nu kommer det snart, meningen som innebär tack för denna tiden men nu lägger bloggen ner. Med hjärtat i halsgropen läste jag vidare mening efter mening och som tur var kom den aldrig! Kram på dig! Och du, glöm inte att planera in en tur till den södraste delen av Sverige.

  SvaraRadera
 3. Ja, tänk vad bloggen och skrivandet har gett mycket utöver själva tillfredsställelsen att få sätta ord på sona tankar och funderingar. När jag började skriva kunde jag inte i min vildaste fantasi tro att detta skulle bli utfallet.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Tack för att DU finns. Och jag är övertygad om att du kommer att fortsätta att dansa din dsans även när du funnit din kärlek!

  SvaraRadera
 5. Jag hittade din blogg för kanske 2 månader sedan. Sen dess har jag fortsatt läsa här för att få inspiration

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen