söndag 16 maj 2010

Sommarvärme och solsken...

... möter oss i Stockholm när vi återvänder från vår resa på lördagseftermiddagen.

Att resa är fantastiskt men att komma hem är också fantastiskt på sitt sätt. Mina två väntande katter som alltid finns där, att få packa upp mina fina saker och att sova i sin egen säng är sann vardagslyx.

Idag hade vi inte samma fina väder som igår så söndagen har jag tillbringat med att vila och bara vara. Barcelona tänker jag bära med mig i vardagen och i tanken. Minnen, skratt och insikter från resan följer med hem. Under mina resor så händer saker i tanken och den här är inget undantag. Så idag har jag filosoferat och tänkt på livets små och stora frågor.

En dag i mitt eget sällskap en söndag i Maj så tänkte jag på att kärleken kan komma i många former och i såväl stort som smått. Ibland känns det enkelt och ibland gör vi det svårt. Men kärleken till Barcelona, Sverige, mina vänner, mina katter, naturen och min familj den är enkel. Sen älskar jag ju också en riktigt god cafe con leche som start på dagen i en stad som aldrig upphör att förvåna och trollbinda mig.

Hasta la vista Barcelona!

8 kommentarer:

 1. Det är sant det där med kärleken :)

  Vad härligt du verkar ha haft det i Barcelona, dit skulle jag med vilja åka en dag.

  Stor kram

  SvaraRadera
 2. Välkommen hem! :)

  Låter som om du/ni har haft det bra.
  Tänk så bra med en lugn och ro-dag när man/du kommer hem, så man/du kan börja smälta alla nya intryck som blivit under resan.

  Hoppas veckan blir en bra vecka!

  SvaraRadera
 3. Nunca había ido en Barcelona, pero quizás un día... ;-)

  SvaraRadera
 4. härligt att du haft en skön tid i Barcelona, och att du kan uppskatta den enkla kärleken i livet! varmaste kramar till dig!

  SvaraRadera
 5. Strålande livsreflektion som jag insuper och tar med mig i min tisdag som är full av jobb....jobb ...jobb
  Kramar vårglitter
  Emma

  SvaraRadera
 6. Det fina med våra hjärtan är att de innehar obegränsat utrymme för minnen, tankar, vänner m.m.
  Kram

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen