fredag 7 december 2012

Med tinnar och torn..

.. och Narnialyktor som lyser upp vår väg den stjärnklara kvällen så väcker Lejondals slott glitter till liv.

De singlande snöflingorna och starka vindarna som under onsdagen lamslog Stockholmstrafiken (och framförallt lokaltrafiken) har avtagit och vi kan åka till vårt slott på torsdagen. Konferensen sedan länge planerad och längtan till slottet där vi var för ett år sedan har funnits inom mig.

Det är något speciellt med en sån vacker arkitektur och miljö, den väcker frid, kreativitet, stillsam lycka och förundran hos mig. Att få äta fantastisk mat, fundera kring lösningar och förbättringar tillsammans gör två decemberdagar minnesvärda.Det ger energi och inspiration att bära med sig.

Nu gryr dagen snart över slottet, över mig och över livet. Jag vandrar vidare i vintersagan och njuter vinterlycka, tillit och vackra stunder.

11 kommentarer:

 1. Ett vackert slott för en vardagsprinsessa som du.
  Kram och ha en fin helg
  Emma

  SvaraRadera
 2. Underbar miljö! Njut av vistelsen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag njöt mest hela tiden :)
   Kramar från Liv

   Radera
 3. Vilket vackert ställe! Kram

  SvaraRadera
 4. Jag hoppas du har haft det riktigt härlig och att slottet och konferensen har gett dig fina stunder och minnen. Kanske även denna gången en liten längtan att få återvända :-) Jag håller verkligen med dig om att sådana platser, miljöer och byggnader ger en fantastisk känsla i kropp och själ på så många olika sätt!!

  Kramar från Veronica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var underbart! Å jag vill återvända igen och planen är att vi ska göra det i juni..
   Kramen

   Radera
 5. Just som jag sitter och läser ikapp på din blogg plingar det till i mobilen och jag har fått en kommentar från...dig! Tack! Världen är så liten ibland. Vilket fantastiskt ställe att ha konferens på! Sann njutning för kropp och själ! Önskar dig en riktigt fin helg! Här ska vi ut och fylla på vedförrådet. Vargavintern har ankommit Vestlandet också. Kramis från Bergen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Magiskt, för jag följer bloggar via bloglovin.. och när jag hade ett inlägg kvar att läsa så tänkte jag på dig.. och då var det från din blogg.. så två själar samma tanke.
   Kramen från Svedmyra

   Radera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen