torsdag 30 januari 2014

En prickig låda...


... fylld med stjärnstoft och stjärnströssel får jag av en vän tillsammans med den fina texten att jag är en stjärna. En prickig magisk ask fylld av glädje bara genom att den kan öppnas och man kan känna på stjärnorna.

Jag blir andlös, rörd och berörd. Ännu mer över hennes tanke om mig och stjärnorna vilken jag behåller i hjärtat för mig själv.En ovärderlig gåva på så många vis och framförallt att hon vill ge den till mig. Nu kan jag stjärnströssla världen och mig själv lite mer när jag helst önskar. Lämna en stjärna på platser jag tycker om eller till personer som behöver lite stjärnor, klä mitt köksbord i stjärnströssel en grå tisdag och fylla på nya stjärnor när strösslet är slut. När ni har en grå dag och känner er grå, så påminn er själva om att ni är alla gjorda av stjärnstoft och är stjärnornas barnbarn.


14 kommentarer:

  1. Vilken underbar present! Jag skulle blitt jätteglad jag med :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, man blir det.. den är alldeles underbar. Att bara kunna leka med stjärnströssel när man önskar. Så enkelt och så idealiskt.
      Kramar

      Radera
  2. Wow...jag är stjärnornas barnbarn. DET väljer jag att tro på och badar gladeligen i ditt stjärnströsslande. Största kramen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det magiskt, en skön tanke att somna till. Största kramen tillbaka och tack för det livsnjutarströssel som man finner i din väg

      Radera
  3. Vad bra tänkt! Det tar jag till mig efter en vecka då jag varit irriterad på kolleger. Som ju också är stjärnor (inser jag nu;-) ).
    Ann

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, precis.. även de är stjärnor :)
      Kramar

      Radera
  4. Vilken fin present och stjärntankar. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mmm.. en present som kommer finnas med mig länge på så många vis.
      Kramar

      Radera
  5. En sådan fantastisk present! För mig, som aldrig träffat dig i verkligheten, blir lådan med stjärnströssel en illustration av vad din blogg är för mig.
    Stjärnkramar,
    Frida

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men tack <3 Det var sannerligen den finaste av komplimanger.
      Kramar

      Radera
  6. Vilken underbar present!
    Den är du väl värd.
    Kram Helén

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är den fin <3
      Kramar och tack för dina snällord

      Radera
  7. Så fint och vardagsvara tankar både från dig och givaren som ville ge dig stjärnorna som en gåva...
    Stjärnornas barnbarn....sååå vackert uttryckt...tack
    kramar och allt gott till dig
    Emma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är så himla fint.. myser med mitt stjärnströssel och allt gott som kommer i min väg. Visst är det underbart, att vi alla är stjärnornas barnbarn..
      Kramen

      Radera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen