lördag 3 maj 2014

Jag behöver pepp..

... messar jag till några vänner och pepp kommer i form av telefonsamtal, mess och mail.

Onsdagens frukostseminarium gör mig lite nervös stundtals och då behöver man lite stjärnströsslare som peppar och tror på mig. När jag var yngre kunde jag nog inte be om det men att visa sina behov när man är sårbar gör det ju lättare för vännerna att just kunna vara de fina vänner de vill vara.

Nu är vi några som anmält oss till lyckokursen jag bloggade om i förra inlägget och vi tänker göra vår egen lilla studie- och diskussionscirkel när den börjar. Dela lyckan och diskutera den. Det ser jag fram emot, delad lycka är dubbel lycka.

Sen har jag antagit en lyckoutmaning att i 100 dagar i rad dela en bild på något som gjort mig lycklig med början imorgon.  Jag kommer använda instagram som min plattform för den bilden. Om ni vill följa mig där så finner ni mig under Livertvida. Utmaningen heter 100 Happy Days och ni kan själva anmäla er HÄR. Tipset fick jag återigen från läsvärda bloggen Hello Happiness.  Någon mer som vill haka på och dela lycka i 100 dagar?

Kloka citat ger mig vardagslycka, tröst och insikter. Men
så är jag ju en ordälskare också. 

8 kommentarer:

 1. Det kommer att gå kanonbra! Tanken på att jag missar det är ledsam, kan inte boka om tåget och hade gärna suttit där och lyssnat på dina kloka tankar!! Ska tänka på dig och skickar styrka i tanken på väg till Sthlm. Tänk vad många stjärntindrande ögon du får möjlighet att inspirera med din energi och kunskap! Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad du är fin <3 Jag blir så himla glad över att du tror på mig och att du tror att jag har förmågan att inspirera. Men vi kan prata om det över en kaffe istället och den där styrkan i tanken räcker gott till mig, det gör en skillnad.
   Kramar i massor från Liv

   Radera
 2. Pepp! Pepp! Heja heja fina! Jag har inte mycket till formuleringar i huvudet idag känner jag, men du vet hur mycket jag uppskattar din närvaro här i blogguniversum =)

  Lyckokurs och studiecirkel? Tänk, jag kanske kan bli med! Det är ju bara den där tiden...kan jag kanske återkomma?

  Varm kram med vårvindar och kraft och glädje och vitsippor att begrava näsan i!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pepptack, du har peppat mig på så många vis och det är inte alltid i det välformulerade som kraften finns. Du är så välkommen att haka på men om inte så kommer fler tåg. Den börjar i höst så du har gott om tid att återkomma.

   Kramar från Liv som smekte vitsipporna med handen och kände dess skönhet fylla hela mig

   Radera
 3. Klart man behöver lite pepp emellanåt. Det gör jag med
  Det här kommer du klara galant. Du är trovärdig, förtroendeingivande, karismatiskt och enormt skicklig. Sedan att du hämtar ur en källa av kärlek och medmänsklighet kommer göra framträdandet unikt och superintressant för åhörarna. Stanna i det budskap du ska framföra och känn att du gör detta för du tror så starkt på något. Sedan kan du bara lämna över till varje individ att ta till sig på sitt alldeles egna sätt
  Lycka till You´re a star
  Emma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Emma, från djupet av mitt hjärta.. på så många vis. Jag ska ta till mig dina ord för det är där jag vill vara och inte i nervositeten.
   Kramar

   Radera
 4. Jag är helt övertygad om att det gick alldeles strålande vännen. Du är en lysande stjärna med ett av de största och varmaste hjärtan jag vet. Du har så mycket att ge och en förmåga att vidröra andra människors liv på ett magiskt vis. Så jag tvivlar inte det minsta på din förmåga och att det gick bra. Sedan tror jag att det är bra att vara nervös och behöva pepp. Det gör att vi vill göra bra ifrån oss och skänker en ödmjukhet inför det vi får vara med om. Och vilken styrka det är att kunna be andra människor om pepp, stöd och kraft.

  Ta hand om dig du fina och njut av de sköna solstrålarna i månaden maj.♥

  Varm kram
  Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tack för de snälla orden och vad härligt att få ett litet livstecken från dig. Jag hoppas också jag vidrörde någon och att de förstod vad jag menade och tack för att du ser mig så.

   Hoppas du också njuter solen vart du än är.. och att du gör det som gör dig glad.
   Kramar från Liv

   Radera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen