onsdag 9 mars 2016

Det finns platser man inte trodde fanns...... som regnbågsbergen i Peru som jag finner bild på i mitt Facebooksflöde och dit jag verkligen vill åka. Jag vill se berg som ser ut som något från sagornas land.


Är det på riktigt frågar många av mina vänner. Enligt en sökning på nätet visar att det är så. Det finns arrangörer som ordnar med guide även om det är på hög höjd och inte den enklaste vandringen men den vill jag göra. Den finns numera på min bucketlist som jag påbörjade förra veckan. En bucketlist som omfattar praktik på cirkus, jobba volontärt med delfiner och elefanter, en mängd danser, resor och sen en del drömmar som jag sparar för mig.  En drömlista på det som jag vill göra, uppleva och sträva emot. Det känns bra att nedteckna den.


Naturen och livet visar mig återigen att skönheten får mig att tappa andan och drömma igen och igen. Det finns ständigt nya saker att upptäcka, platser att vandra på och tankar att tänka. Idag tänker jag i regnbågens färgskala och på avlägsna platser.

9 kommentarer:

 1. Åh underbara du, vilket foto och du får mig att vilja en egen färd dit till de vackra bergen. Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi kanske ska åka ihop och vandra över regnbågsstänkta berg. Kramar

   Radera
 2. Vad magiskt det ser ut. Att upptäcka och lära sig nytt är varje dags gåva.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sannerligen.. och ibland glömmer jag det men nu minns jag igen. Kramar från Liv

   Radera
 3. Häftigt! Det skulle vara en riktig upplevelse att se det i verkligheten! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag med, dit vill jag. Kramar

   Radera
 4. Alltså fantastiskt ju. Jag vill också åka dit. One day.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi drar ihop ett gäng och åker ihop tycker jag <3. Kramen

   Radera
 5. Jag gick till Rainbow Mountain på en två dagars vandring . Det var kallt och svårt på vissa ställen men värt det . Detta var min resplan: http://www.ayni-peru.com/rainbow-mountain-peru-vinicunca-yauricunca/

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen